Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa glumica

Luce iz Kumova objavila prve fotografije s godišnjeg odmora, svi hvale njezinu figuru: 'Koja lipota...'

Foto: Instagram
1/7
27.06.2024.
u 09:22

Inače, Ana se prije nekoliko dana javila s Krka gdje je proslavila prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe. Pratitelji su opet bili oduševljeni s njenim izdanjem, a izrazili su i iščekivanje nove sezone 'Kumova'.

Naša glumica Ana Uršula Najev srca publike osvojila je ulogom Luce u popularnoj domaćoj seriji 'Kumovi'. Ana na društvenim mrežama broji nekoliko desetaka tisuća pratitelja s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života. Atraktivna Splićanka sada je podijelila prve fotografije s godišnjeg odmora, s naglaskom na onima u kupaćem kostimu.

Naime, Ana je za odmor odabrala Crikvenicu, a lijepo vrijeme odlučila je ovjekovječiti galerijom slika na Instagramu, pored kojih je kratko napisala 'Može'. Uz predivne kadrove zalaska sunca, objavila je i nekoliko vlastitih fotografija. Na jednoj od njih leži pored mora u zelenom badiću, dok je druga uslikana iz žablje perspektive. No zajedničko tim dvjema fotografijama je savršena linija 27-godišnje glumice, za koju je dobila pohvale pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

- ''Ooo, lijepa Luce, Afrodita s Olimpa'', "Ajme meni koja lipota", ''Sirena izronila iz velikih dubina'', "Ana predivna si" ''Wow'' - nižu se komplimenti na glumičin izgled u komentarima. Objava je u nekoliko sati skupila gotovo dvije tisuće lajkova.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Ana se prije nekoliko dana javila s Krka gdje je proslavila prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe. Pratitelji su opet bili oduševljeni s njenim izdanjem, a pojedini su je usporedili s legendarnom Amy Winehouse. Također, izrazili su iščekivanje nove sezone 'Kumova', u kojoj s nestrpljenjem očekuju rasplet odnosa Luce i janka. 

Podsjetimo, lijepa Splićanka poslovne i privatne uspjehe nerijetko dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, bilo da je riječ o glumi, pjevanju ili obiteljskim proslavama. Jedna takva prilika ukazala se ovih dana, budući da je njezin brat Filip slavio rođendan.

GALERIJA: Ana Uršula Najev prvi put progovorila o ljubavi: 'Jako sam sretna'

1/17

Tim povodom 27-godišnja glumica objavila je prigodnu čestitku putem Instagram priče. Na fotografiji se nalazi inače samozatajni Filip za vrijeme partije jedne kartaške igre. Filip na slici djeluje ljutito, a takav dojam dodatno je pojačala Ana svojom porukom. - Da si mi zdrav, sritan, neodoljiv i da naučiš igrat na karte - poručila je svome bratu uz blagi dojam provokacije, no za kraj je ipak stavila tri emotikona srca i tako potvrdila da se radi o simpatičnom sestrinsko-bratskom podbadanju.

Ubrzo mu se iskupila novom fotografijom na kojoj ipak izgleda 'zgodnije'. Iako Najev svoj privatni život nastoji čim više sakriti od očiju javnosti, poznato je da njezina mladolika majka Veronika i mala polusestra Ariana žive u Brazilu, gdje ih ona često posjećuje.

VIDEO: Vatreni se gledaju na INmusic festivalu

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Duupin
13:49 27.06.2024.

Jel imala za kartu ili se opet.....

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
11:27 27.06.2024.

Miss Flixbus

AN
AnimaTor
18:51 27.06.2024.

Kad kreće Flixbus za Split ? S kartom ili bez karte ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije