život na vagi

Miro se suočio s teškom dijagnozom, u showu je skinuo 42 kg, a sada otkriva: 'Jedini sam kandidat kojem je ovo uspjelo'

Foto: RTL
1/6
02.11.2022.
u 21:30

Miro Bajlo nakon što je u emisiji izgubio čak 42 kilograma pohvalio se da je istrčao polumaraton.

Nekadašnji kandidat showa 'Život na vagi' Miro Bajlo u intervjuu je otkrio da je postigao nešto što nije niti jedan sudionik ovog showa prije njega. Naime, Zadranin je nakon showa zadržao dobre navike te se počeo baviti trčanjem, a potom se uputio i na jedno natjecanje. Radi se o maratonu.

- Prvi polumaraton istrčao sam 23. listopada. Jedini sam kandidat 'Života na vagi' kojem je to uspjelo. Pripremao me prijatelj i trener trčanja Ivan Tuta i na tome sam mu jako zahvalan. Preko ljeta sam tri puta tjedno bio u 'Školi trčanja Zadar', a početkom rujna sam dobio tjedni program kojeg sam uredno odrađivao. Tijekom polumaratona vladala je takva euforija u Ljubljani da je to ono što te drži cijelo vrijeme. Jednostavno cijeli grad živi za ljubljanski maraton, a ako nemaš motivaciju ili posustaneš, ljudi te guraju naprijed. Imao sam neke male krize na 18. kilometru. Nekoliko kilometara prije naletio sam na ekipu koja je išla na maraton dug 42.2 kilometra, koja me prepoznala iz emisije i onda je krenulo: ‘hajdemo, možeš ti to’. Prije same utrke dobio sam puno poruka podrške od prijatelja i kuma Bare, Marka i trenera Marija Mlinarića i ostalih prijatelja... – ispričao je Bajlo za RTL.hr.

Otkrio je kako je s nekim kandidatima postao jako dobar prijatelj te čak i kum, a istaknuo je i da mu je najveća motivacija za ovaj pothvat bila biti zdraviji i dobro se osjećati.

Podsjetimo, Miro je u showu izgubio čak 42 kilograma, a nakon ispadanja učlanio se u Triatlon klub Zadar te je tako sport postao dio njegova života. Dodajmo da je Bajlo prije showa imao i zdravstvenih poteškoća koje su se sada smanjile, a prebolio je i plućnu emboliju.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije