Na drugom kraju svijeta

Bivši suprug Doris Pinčić uživa s tajanstvenom damom: Napokon objavio zajedničke lijepe trenutke

Foto: Instagram
1/23
19.03.2024.
u 18:00

Boris Rogoznica otputovao je u Tajland i objavio fotografiju s misterioznom damom kako uživa u rezervatu na slonu.

Glazbenik i bivši suprug voditeljice Doris Pinčić, Boris Rogoznica na društvenoj mreži Instagram u posljednje vrijeme objavljuje fotografije s putovanja, a otkrio je i to kako se trenutno nalazi u dalekom Tajlandu. Objavio je fotografije iz rezervata sa slonovima, a na jednoj od njih društvo mu pravi nepoznata i misteriozna ženska osoba, čije se lice ne vidi od vode. - Nevjerojatno iskustvo, kupanje sa slonovima - napisao je u opisu fotografija na Instagramu, a nije krio ni oduševljenje te uživanje s navodnom boljom polovicom. 

Prije toga je uživao u Nacionalnom parku Erawan u pokrajini Kanchanaburu, a na putu do tamo posjetio je i čuveni čelični most na rijeci Kwai, a prije toga je u Bangkoku obilazio hramove te je posjetio i sky bar na 64. katu Lebua State tornja koji je, kako je istaknuo, najpoznatiji po scenama iz filma "Mamurluk 2". Rogoznica je ranije otkrio da mu je Tajland dugo bio na listi želja. 

- Dragi moji svi! Konačno je započelo moje dugo iščekivano putovanje u najluđu i najekstremniju zemlju na planeti. U zemlju vječnog sunca, ljeta, božanstvenih plaža i nacionalnih parkova, u zemlju osmjeha, avantura i razuzdane zabave. Putujem na Tajland! Samostalno, spontano, bez agencije. Prva postaja Bangkok. Držite fige da ovaj dugi let prođe dobro - napisao je na društvenoj mreži Instagram uz svoju fotografiju iz zračne luke u Zagrebu. 

 

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/41

 

Podsjetimo, Boris Rogoznica hrvatskoj je javnosti postao poznat po braku s voditeljicom Doris Pinčić, koja je nakon propalog braka iz kojeg imaju dvoje djece - sina Donata i kći Gitu, odlučila krenuti dalje i upustila se u brak s poduzetnikom Davorom Guberovićem pa je tako svom prezimenu Pinčić, dodala i ono Guberović. Ranije je nosila i prezime Rogoznica. U rujnu prošle godine Doris je rodila kćerkicu Divnu, a ona je prvo dijete iz drugog braka Doris Pinčić. 

Boris Rogoznica pak još uvijek skriva svoju bolju polovicu, a na prošlogodišnjem Splitskom festivalu gdje se predstavio s pjesmom "Da nam bude lipo", posvetio je jednoj bivšoj ljubavi. - Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere - kazao je iskreno za showbuzz.hr.

 

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

 

Komentara 5

MO
morpheous
19:01 19.03.2024.

Ljiga lik koji nije postigao apsolutno ništa u životu. Da nije bio muž Doris Pinčić nitko ne bi znao za njega. U konačnici izvarao Doris sa onim gaborom i sotonisticom Aleks Hathor. Kada imaš sve a želiš kruha pored pogačee završiš kao on bez ičega. Fuj!

Avatar istovari
istovari
05:23 20.03.2024.

Iz rubrike "Samo bitno".

DU
Deleted user
22:25 19.03.2024.

Jahanje slonova u. 2024 godini, stvarno? Postoje utočišta gdje se mogu vidjeti slonovi bez da ih sa jaše. Ostalo je zlostavljanje, ako ne želite sudjelovati u zlostavljanju životinja izbjegavajte ovakva mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije