JEREMY JACKSON

Bivši suprug milijunašice koja danas živi na ulici prvi put progovorio o njoj: Ukrala mi je novac i vrištala je

Foto: Profimedia
1/8
26.10.2024.
u 11:42

Prvi put je sada o cijeloj situaciji progovorio njen bivši suprug Jeremy. Nije znao što se dogodilo s Loni Willison nakon razvoda, rekao je, te je shvatio tek kada ju je vidio na fotografijama na portalima.

Bivši model i milijunašica Loni Willison najpoznatija je beskućnica na ulicama Los Angelesa. Kada se 2012. godine udala za glumca Jeremyja Jacksona koji se proslavio ulogom u seriji "Spasilačka služba" bili su jedan od popularnijih parova Hollywooda. Na početku je ovaj brak djelovao skladno, ali prvi problemi počeli su se nazirati već u drugoj godini braka.

Svađe su bile sve učestalije, a često im je kumovao i alkohol i 2014., nakon jedne takve svađe između Loni i Jeremyja, morala je reagirati i policija. Loni je nakon toga ispričala kako ju je suprug davio, slomio joj dva rebra i ostavio masnice po cijelom tijelu, ali nije htjela prijaviti ga. Ubrzo je uslijedio razvod, a Jeremy se prijavio u Celebrity Big Brother. Razvod je slomio Loni koja se povukla iz svijeta manekenstva i doživjela psihički slom.

Jeremy Jackson and fiance, Loni Willison seen out shopping at The Grove in Beverly HillsrrFeaturing: Jeremy Jackson, Loni WillisonrWhere: Los Angeles, California, United StatesrWhen: 19 Dec 2012rCredit: Josiah True/ WENN.com
Foto: JKG/ZOJ

Prvi put je sada o cijeloj situaciji progovorio njen bivši suprug Jeremy. Nije znao što se dogodilo s Willison nakon razvoda, rekao je, te je shvatio tek kada ju je vidio na fotografijama na portalima.  

"Gubitak nje bio je poput nečije smrti, a ja sam je pokušao vratiti i nisam uspio", rekao je Jackson, nekadašnja zvijezda serije "Spasilačka služba za Daily Mail i nastavio: "Žena u koju sam bio zaljubljen je otišla, i tko god da je sada mentalno, nije ona koju sam poznavao." Kazao je kako je Loni u posljednjoj godini braka postala jako paranoična, krala je novac, imala napade anksioznosti i halucinacije zbog kojih je bila uvjerena da je on njezin neprijatelj. 
"Smjestila mi je i počela vrištati da joj činim zlo kad joj ništa nisam učinio. Nema bolničkih kartona. Nema liječničkih računa. Nema rendgenskih snimaka, nema slika. Napala me je na snimanju, vikala "povređuješ me". Od tog dana nisam je vidio", ispričao je Jeremy. 

VEZANI ČLANCI:

Prvi put je shvatio što se dogodilo 2018. godine kada je vidio njene slike na internetu. Tada joj je pokušao pomoći, no ona je pomoć odbijala.  "Kada sam vidio slike na internetu prvi put sam shvatio što se dogodilo. Bio sam tužan jer sam je zamišljao vani sretnu, sretnu s autom koji mi je ukrala i novcem koji mi je ukrala, kako živi svoj najbolji život", priznao je Jackson. "Tada sam je vidio i rekao sam "o moj Bože". Htio sam da ona i ja imamo bajkovit ishod. Nisam si mogao dopustiti da vidim da je zapravo luda." zaključio je Jermy. 

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

1/43

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije