ŽELI KUĆU U BALAMA

Bivši supružnici na sudu: Charles Pearce je tužio Ellu Dvornik, želi podjelu imovine

Foto: Instagram
1/11
23.10.2023.
u 14:04

- Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine - kratko stoji u zabilježbi.  Nadalje, navodi se i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih, stoji u zemljišnim knjigama

Britanski poduzetnik Charles Pearce (54) tužio je svoju bivšu suprugu Ellu Dvornik (32) zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik. 

- Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine - kratko stoji u zabilježbi.  Nadalje, navodi se i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih, stoji u zemljišnim knjigama,  pišu 24 sata.

Podsjetimo, par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. A iako je Ella potom glasine demantirala i za naš Ekran, čini se kako samo nije bila spremna pričati o svom privatnom životu.

GALERIJA: Goran Ivanišević je Tatjanu prvi put vidio na naslovnici časopisa, zajedno su bili 17 godina 

1/30

 Ovo ljeto je potvrdila više mjesečna nagađanja o tome kako se razvodi od supruga Charlesa Pearcea. 

- Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče - rekla je Ella prije dva mjeseca za Story. Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno su proveli ljeto, a zbog toga su krenula šuškanja o nevoljama u braku. 

VEZANI ČLANCI: 

Jedna od naših najpoznatijih influencerica na Instagramu često piše o svojim kćerkicama, a s pratiteljima dijeli mišljenja o raznim temama. Nedavno je tako uputila jednu molbu svim pripadnicima generacije Z jer nije oduševljena novim modnim trendovima koje postavljaju i nije joj jasno zašto baš sljedeće stvari imaju potrebu vratiti u modu. 

- Zašto Gen Z vraća modu 2001.? Tek smo se psihički oporavili od trauma niskih strukova, trapeza – špičastih čizmi do koljena i šarenih remena s Črnomerca. Može li bilo koja druga era, osim te? - napisala je Ella na svom Instagram storyju. Taj dio modne povijesti nije joj nimalo drag i očito joj budi neka sjećanja koja želi potisnuti. 

- Ako vidim nekog u Juicy Couture plišanoj trenirci s Uggsicama uzet ću si dodatan sat psihoterapije da izgubim nakupljena sjećanja iz osnovne - poručila je Ella na društvenoj mreži. 

VIDEO: Prošlo je deset godina od tragične smrti Dolores Lambaše, tu večer iznenada je promijenila planove 

Komentara 15

ZA
!zagreb!
14:20 23.10.2023.

Pola pola i pravno i moralno. A ne sve ženi i još alimentacija. Dosta ugnjetavanja muškaraca.

PO
Poletarac101
14:31 23.10.2023.

FIFTI /FIFTI ..jednakost za Muškarce

Avatar R2D2
R2D2
15:24 23.10.2023.

Počelo je, počelo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije