zajednički trenuci

Blanka Vlašić pokazala kako provodi dane u Splitu sa sinčićem Mondom, objavila fotke iz šetnje

Foto: Instagram
1/11
12.12.2022.
u 19:40

Lijep dan Blanka je iskoristila kako bi prošetala sa svojim sinčićem Mondom i kujicom Rozom, a fotografije je podijelila na svom Instagram storyju.

Proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić (39) iskoristila je sunčani dan u rodnom gradu Splitu kako bi užila u šetnji splitskom plažom Žnjan u svom omiljenom društvu.

Lijep dan Blanka je iskoristila kako bi prošetala sa svojim sinčićem Mondom i kujicom Rozom, a fotografije je podijelila na svom Instagram storyju. 

Inače, Blanka je otkrila kako je njezin suprug, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht (35) nju iznenadio posebnim darom za njihovog sina Monda.

Foto: Instagram
Naime, Ruben je neko vrijeme proveo u Kataru gdje je izvještavao o prvenstvu za belgijsku televiziju, a nakon što su oni ispali vratio se kući. Bračni par osmine finala gledao je zajedno, a Ruben je snimio Blankinu reakciju na pobjedu. Prije utakmice protiv Brazila, Blanka je otkrila da je Ruben sinu kupio jedan poseban poklon sinu.

- Hvala na poklonu, tata - napisala je Blanka na fotografiji na kojoj se nalazi bodi za bebe na kojem se nalazi kockasti uzorak po kojem je Hrvatska poznata.

Podsjetimo, par je 8. studenog dobio sinčića Monda, koji je na svijet stigao točno na Blankin 39. rođendan. Bivša atletičarka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu i zasad jedinu fotografiju sinčića.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
23:18 12.12.2022.

jel se to meni samo čini ili je ona fakat sve manje pobožna?! možda nikad nije ni bila nego samo dobra gluma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije