Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rusi je optužili da glumi

Blogerica čije su fotografije bijega iz rodilišta obišle svijet opisala napad: 'Neke su se uspjele zaštititi, neke nisu'

Foto: Screenshot
1/2
15.03.2022.
u 20:32

- Dogodilo se to 9. ožujka u Bolnici 3 u Mariupolju. Ležale smo na odjelima kad su se staklo, okviri, prozori, zidovi razletjeli. Ne znamo kako se to dogodilo – opisala je kako je izgledao napad na bolnicu.

Fotografije beauty blogerice Mariane Višegirske tijekom bijega iz bombardirane mariupoljske bolnice obišle su svijet. Na fotografijama se vidi trudna blogerica kako iz bolnice bježi sa samo najosnovnijih stvarima te na glavi ima krvave tragove. Višegirska je sljedećeg dana rodila djevojčicu koju je nazvala Veronika, a novinarima je opisala kako je izgledao napad na bolnicu.

- Dogodilo se to 9. ožujka u Bolnici 3 u Mariupolju. Ležale smo na odjelima kad su se staklo, okviri, prozori, zidovi razletjeli. Ne znamo kako se to dogodilo. Bile smo na svojim odjelima, neke su se uspjele zaštititi, neke nisu – ispričala je.

Nakon što su se fotografije proširile internetom, ruske su je vlasti optužile da je plaćena glumica. Višegirska je i ranije na svojim društvenim mrežama objavljivala fotografija na kojima se isticao njezin trudnički trbuh, a njezine objave vidjelo je njezinih 70.000 pratitelja. Upravo je tako velik broj pratitelja Rusima bio dovoljan da blogericu optuže da je sudjelovala u insceniranju granatiranja rodilišta.

Ruska ambasada u Londonu optužbe je napisala u objavi na Twitteru, a objava je kasnije uklonjena jer krši pravila ove društvene mreže. U toj objavi oni su naveli da je to sve samo šminka te da se radi o lažnoj krvi kako bi se činilo da su ozljede. 

Dodajmo da blogerica danas ima još veći broj pratitelja, koji je prešao broj od 100.000 ljudi. Na svojim društvenim mrežama objavljivala je sponzorski sadržaj, ali i obiteljske fotografije na kojima se jasno vidjelo da čeka dijete te koliko je to veseli.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije