neoprezna za volanom

Bobbi Kristina slupala novi sportski automobil svog dečka

bobbi kristina
Pixsell
07.11.2012.
u 15:31

Ulazeći u garažu u kompleksu stanova u Georgiji gdje živi s Nickom, Kristina je slučajno udarila u njegov automobil koji je nekoliko sekundi prije parkirao

Prošlo je nešto više od mjesec dana otkako su doživjeli prometnu nesreću, a Bobbi Kristina Brown i njen dečko Nick Gordon ponovno se muče sa slupanim automobilima.

Ulazeći u garažu u kompleksu stanova u Georgiji gdje živi s Nickom, Kristina je slučajno udarila njegov automobil koji je nekoliko sekundi prije parkirao. Kći Whitney Houston i Bobbyja Browna pokušala je na natraške ući u garažu, a jedan pogrešan manevar bio je dovoljan na nanese veliku štetu prednjem dijelu Nickove nove sportske jurilice.

– Odlični dani mogu vrlo brzo postati gorki. Uživajte u svakom trenutku sreće – napisala je 19-godišnja Bobbi na Twitteru nakon incidenta.

Krajem rujna Brown i Gordon doživjeli su prometnu nesreću u kojoj nije bilo ozlijeđenih, samo materijalna šteta. U trenutku nesreće svađali su se, a njihova neopreznost nanijela je štetu i drugom automobilu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije