NOVI ALBUM

Boris Novković najavio odlične vijesti uz fotografiju s plaže, obožavateljice oduševljene: 'Vječno zgodan'

Boris Novković
Foto: Happy fm
1/9
20.07.2024.
u 15:30

Sprema se nešto novi i potpuno drugačije u odnosu na prošli album i zvuk. U međuvremenu malo odmora i punjenja baterija za predstojeću kreativnu jesen... Slušamo nove pjesme ubrzo, napisao je u opisu fotografije

Pjevač Boris Novković (56) na Instagramu je objavio fotografiju s mora, no na žalost brojnih obožavateljica otkinuo ju je tako da mu se vide samo gava i ramena. No, omiljeni pjevač zato je objavio dobru vijest, a ta je da mu uskoro izlazi novi album. 

"Novi album i 11 potpuno novih pjesama stiže početkom 2025., do tada u 9. mjesecu prvi najavni singl pa onda najmanje još jedan do izlaska albuma. Sprema se nešto novi i potpuno drugačije u odnosu na prošli album i zvuk. U međuvremenu malo odmora i punjenja baterija za predstojeću kreativnu jesen... Slušamo nove pjesme ubrzo", napisao je u opisu fotografije.

"Predivni Boris i pjeva fantastično", "Mora da je voda hladna, ljepotane. Zdravo, Borise", "Mmmmmm vječito zgodan", "Jedva čekam", glasili su samo neki od oduševljenih komentara njegovih obožavateljica.

Podsjetimo, osim glazbom Novković je u fokusu javnosti i zbog svog privatnog života. Ženio se četiri puta, a lani se pisalo i kako se razveo od četvrte supruge Iris Wolf. 

Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

Boris Novković
1/119

Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. i zajedno dobili kćer Si i sina Nea. Par je 2020. već prebrodio jednu bračnu krizu, nakon čega su objavili da čekaju drugo dijete. Kada mu se rodila kći Si u travnju 2019., za Večernji list je potvrdio lijepu vijest. - Uz rođenje mojih sinova, za mene je ovo najvažniji događaj u životu. Molim vas, dopustite mi da u ovom emotivnom trenutku budem i malo patetičan i javno zahvalim mojoj Iris što nam je na svijet donijela predivnu djevojčicu. Naša Si, kako smo je zajednički nazvali, po mom vjerovanju, negdje iz zlatnih visina odabrala je upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje koje nam je ukazala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu - objasnio je tada emotivno.

VEZANI ČLANCI: 

 

Boris s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima još dvoje djece - sinove Nou i Bonu. Pjevač iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkama svoje djece, bio je oženjen i glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić. 

VIDEO: Preminula Shannen Doherty

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije