hrabra glumica

Brad: Angelina je zbog nas otišla na operaciju, ona je moja heroina

Angelina Jolie
Foto: PA/PIXSELL
1/3
04.06.2013.
u 11:00

Glumac nije govorio o novom filmu, kroza suze je priznao u kakvu su strahu djeca i on bili dok su čekali kraj zahvata

U drugi plan pao je Brad Pitt na londonskoj premijeri svog filma \"World War Z\" jer je pozornost svih okupljenih bila usmjerena na njegovu životnu partnericu Angelinu Jolie.

I dalje mu oduzima dah

Bilo je to Angelinino prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon mastektomije i Brad je sa zadovoljstvom i velikim osmijehom promatrao kako Angelina dijeli autograme obožavateljima.

– Jako sam ponosan na nju. Osjećam veliko olakšanje sada jer znam da joj život više nije ugrožen. Kao suprugu i ocu najveća mi je briga zaštititi svoju obitelj. To je i Angelinina najveća briga i zbog naše obitelji podvrgla se ovom teškom operativnom zahvatu – rekao je Brad i dodao kako mu se oči uvijek zasuze dok priča o ovoj temi.

Kada se Angelina u veljači odlučila operacijom ukloniti obje dojke i ugraditi implantate, Brad ju je podržao jer ovaj čin smatra herojskim.

– Bilo je teško sjediti i čekati ishod samog zahvata, ali to je lakši dio u odnosu na ono što je Angelina prošla. Drago mi je što je svojim činom potaknula i druge žene da razmisle o svom zdravlju. Ona je moja heroina – kazao je Pitt.

Na komentare novinara da Jolie izgleda bolje nego ikad Pitt je i sam priznao da mu oduzima dah.

– Nakon ovoga zbližili smo se kao obitelj. Mi i najteže događaje pretvorimo u pustolovinu pa tako lakše podnesemo i ono loše u životu – objasnio je Pitt.

Iako nije željela biti u centru pažnje, Angelina nije mogla izbjeći novinarska pitanja.

– Osjećam se sjajno i Bradu sam zahvalna na svoj podršci koju mi je pružio. Raznježim se kad samo govorim o tome koliko je divan bio. Na premijeru sam došla zbog Brada kao što to i inače činim. Mi se uvijek i u svemu podržavamo – kazala je 37-godišnja glumica.

Pismo isprike

Od raka dojke prije šest godina umrla joj je majka Marcheline Bertrand, a prije mjesec dana od ove opake bolesti u 61. godini umrla je i Angelinina teta Debbie Martin. Zbog londonske premijere glumica nije bila na tetinu sprovodu. Poslala je obitelji pismo u kojem objašnjava da je uz Brada jer je on uvijek bio uz nju.

– Drago mi je što sam ovako potaknula žene da se više razmišljaju o svom zdravlju – zaključila je Jolie.

>> Angelina Jolie prvi put u javnosti nakon mastektomije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije