diljem svijeta

Brad i Angelina planiraju četiri vjenčanja

jolie pitt
Foto: Jens Kalaene/DPA/PIXSELL
1/4
10.12.2013.
u 19:19

Par, koji se zaručio u travnju 2011., prvu će ceremoniju imati u Ayers Rocku u Australiji, gdje Angelina upravo snima film

Brad Pitt i Angelina Jolie navodno se planiraju vjenčati četiri puta na četiri različite destinacije.

Par, koji se zaručio u travnju 2011., prvu će ceremoniju imati u Ayers Rocku u Australiji, gdje Angelina upravo snima film. Zabava u aboridžinskom stilu podudarat će se s 50. rođendanom Brada Pitta.

Druga svečanost bit će mala privatna ceremonija za uski krug obitelji ili u New Orleansu ili LA-u početkom 2014. godine, gdje će par dovršiti sve pravne formalnosti.

Vjenčanje broj tri bit će na plaži na Bahamima, gdje je raspršen pepeo majke Angeline Jolie.

Posljednja svečanost, koja će se održati na njihovom imanju u Francuskoj iduće godine u svibnju, bit će blistavi prijem koji će se podudarati s filmskim festivalom u Cannesu.

>>Vjenčanje za Božić, Angelina nerado potpisala predbračni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije