Svadbena zvona

Brad Pitt najavio da neće još dugo odgađati vjenčanje s Angelinom

angeina jolie
reuters
26.01.2012.
u 12:25

Iako su oboje prije izjavljivali da neće stati pred oltar dok se ne legaliziraju istospolni brakovi, Brad sada tvrdi da bi bilo smiješno da se napokon ne vjenčaju

Brad Pitt otkrio je da neće još dugo moći odgađati vjenčanje s Angelinom Jolie. Iako su oboje prije izjavljivali da neće stati pred oltar dok se ne legaliziraju istospolni brakovi, Brad sada tvrdi kako bi bilo smiješno da se napokon ne vjenčaju.

– Uistinu bismo to voljeli, a i našoj djeci to sve više i više znači. Prije smo izjavljivali da se nećemo vjenčati dok god svi ne budu imali istu priliku, ali sada mi se čini da više nećemo moći to izdržati – rekao je Brad.

– Djeci to jako puno znači i stalno postavljaju pitanja o našem vjenčanju, a i meni to, naravno, znači. Voljeti nekoga, s nekim odgajati djecu i željeti se vjenčati, a to ipak ne napraviti je smiješno. Jednostavno smiješno – objasnio je Pitt.

Hollywoodska zvijezda izjavila je da trenutačno nemaju u planu posvajati još djece, ali nije odbacio mogućnost da to opet naprave.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
danebi
13:11 26.01.2012.

Who cares??

NY
Nyc1
11:03 27.01.2012.

Slažem se sa komentarom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije