Pucanj kao adrenalin

Brad Pitt za vjenčani poklon Angelini darovao streljanu

angelina
AFP/Pixsell
04.09.2012.
u 14:05

Glumac se mora isprsiti svadbenim poklonom tim više što je njegova buduća supruga s bivšim mužem Billyjem Bobom Thorntonom razmijenila bočice krvi. Brad ga želi nadmašiti, rekao je izvor blizak glumcu

Holivudski šarmer Brad Pitt dao je 2,3 milijuna kuna za svadbeni poklon Angelini Jolie. Darovao joj je − streljanu.

Par bi se vrlo skoro trebao vjenčati na svom imanju u Francuskoj, a Pitt je već jedan dio zamka Miraval preuredio u streljanu i oružarnicu gdje će njegova supruga vježbati pucanje.

− Brad se mora isprsiti svadbenim poklonom, tim više što je njegova buduća supruga s bivšim mužem Billyjem Bobom Thorntonom razmijenila bočice krvi. Brad ga želi nadmašiti. Pucanje je očito afrodizijak za Angie. Brad ju je upoznao i zbližio se s njom razgovorima o oružju na setu "Gospodina i gospođe Smith" − rekao je izvor blizak glumcu.

Ključne riječi

Komentara 3

DO
dormen
14:21 04.09.2012.

Bolje bi bilo da joj je darovao set vibratora.

DU
Deleted user
14:29 04.09.2012.

priprema teren za buduće pogotke

DU
Deleted user
15:56 04.09.2012.

Brad Pitt za vjenčani poklon Angelini darovao streljanu Pucanje je očito afrodizijak za Angie --------------------------------------------------- pa zar ona nije mirotvorka, snima neke filmove u stilu patnje, tuge, rata, nevolja, zrtava... ahahaaa, to samo balkanskim plemenima mogu podvaliti te patke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije