Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni glazbenik

Branimir Štulić danas ima rođendan! Obožavatelji podijelili neugodnu anegdotu s njim

Branimir Johnny Štulić
Foto: Youtube Screenshot
1/5
11.04.2024.
u 18:20

Branimir Johnny Štulić danas slavi 71. rođendan, a obožavatelji su se prisjetili jedne zanimljive anegdote...

Glazbenik Branimir Johnny Štulić danas slavi 71. rođendan! Frontmen grupe osamdesetih i dalje neprežaljene Azre ima nevjerojatan broj obožavatelja iako nije aktualna gotovo 35 godina. To zapravo i ne čudi, a pogotovo ne to da obožavatelji Štulićevog rada svake godine umjetniku čestitaju rođendan. Štulić već desetljećima živi u Nizozemskoj. 

"Mladić s fotografije danas slavi 71. rođendan. Živ bio i ostani nam klasno deklasiran sirovi tip. Fotografija i pismo Branimira Štulića s početka 80-ih. PS. imam i anegdotu kad smo ga jednom, poznati fotograf i ja zvali za rođendan. Razgovor je trajao 11 sekundi. Fotograf: "Heeeeej Džoni, sretan ti rođendan!" Džoni: Steraj se u k...", stoji u objavi Retroteke na Instagramu.

Podsjetimo, o Branimiru Štuliću Johnnyju se 2020. godine pisalo kako na svom YouTube profilu pod nazivom Petrović Petar redovno svojim obožavateljima piše razne poruke, a tada se obrušio i na one koji su u njegovo ime otvorili stranice na Facebooku. - Branimir Štulić (ili kao Azra) nema nijednu Facebook stranicu; hiljadu postojećih su otvorili jadni i bolesni imposteri koji liječe svoje komplekse na tuđi račun, a Facebook neće da ih zatvara upravo zbog toga - napisao je Štulić na YouTubeu, koristeći velika slova. 

 

FOTO Javio se bijesan Branimir Johnny Štulić, traži milijune eura: 'Nanijeli ste mi neizmjernu štetu'

Branimir Johnny Štulić
1/7

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton optužili da je prekršila kraljevsku tradiciju! Odvažila se na neobičan korak

Branimir Johnny Štulić
1/28

 

Štulić je razveselio fanove Azre kada je na svom kanalu konačno počeo objavljivati Azrine snimke koje dotad nisu bile dostupe na YouTubeu, a kanal koristi i za obračune s neistomišljenicima i bivšim kolegama, pa je tako napao Boris Leinera, koji je u svojoj autobiografiji pisao o brojnim događajima sa Štulićem, s kojim je svirao u Azri. 

 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Komentara 2

Avatar barba_arba
barba_arba
21:05 11.04.2024.

Moj tac je zna reći, da se u nikoga nije razočarao kao u Štulića i Stipu Mesića, ipak mu sritan rođendan- daleko od svojih fantja i Domovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije