Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Brankica o Mijinim lažima i drugoj ženi: 'Htjela sam da mi sve pred kamerama prizna, ne volim muljatore'

Foto: RTL
1/48
29.11.2023.
u 14:46

U showu su se ljubili u usta i vodio ju je na romantično putovanje, no odjednom je sve prestalo. Brankica je otkrila da Mijo ima drugu ženu. Ta žena poslala joj je slike i farmer i kandidatkinja su se posvađali.

U showu 'Ljubav je na selu' gledali smo kako se raspada odnos Mije i Brankice. U showu su se ljubili u usta i vodio ju je na romantično putovanje, no odjednom je sve prestalo. Brankica je otkrila da Mijo ima drugu ženu. Ta žena poslala joj je slike i farmer i kandidatkinja su se posvađali. 

"Posvađali smo se jer je ušao u show, a imao je neku vezu. Nisam to znala. Ta gospodična mi je poslala slike i rekla da je u vezi s njim", rekla je Brankica za RTL.hr. Očekivala je da će joj sve priznati na putovanju.  "Mislila sam da će mi na putovanju reći: 'Dogodilo se, oprosti'. Ali on ništa. Htio je i mene i nju. Htjela sam da mi sve pred kamerama prizna i tu smo se mi posvađali jer on to nije učinio. Ne volim muljatore, ja sam ušla u 'Ljubav je na selu' bez ikakvih repova iza sebe", kometirala je. 

VEZANI ČLANCI:

Brankica kaže da je između njih bilo kemije od početka, ali da farmer ne cijeni žene te ne zna što je veza. 
"Od početka je bilo kemije između nas. Mijo je duševno dobar, ali kada je riječ o ženama, on je katastrofa. Ne cijeni žene, ne zna što je veza. Nisam još srela takvog muškarca u svom životu. Trebaju mu žene koje će osvojiti svojim suzama, ispričati svoju prošlost. Najviše u životu mrzim laž", nastavila je. 

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Brankica kaže i da joj je žao nije saznala da je u vezi ranije i da bi se povukla kao Ksenija. 
"Možda bih se kao Ksenija povukla. Čak sam i mislila na početku da ću krenuti s njim u vezu jer mi se svidio." Kandidatkinja tvrdi da Mijo kaže da žena njega treba osvajati. "Zove me u sobu umjesto da razgovaramo. Kod njega nema pričanja. I još kaže da njega žena mora osvajati. Kao da smo u ne znam u kojem stoljeću. Žao mi je svega toga. Mijo bi jednostavno svaki dan drugu ženu. To je Mijo."

VIDEO Stigle divne vijesti: Lana Jurčević postala majka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije