BRITANSKI SKANDAL

Brat pokojne princeze Diane našao se u problemu: Djevojka koju ljubi podigla tužbu protiv njegove uskoro bivše supruge

Foto: profimedia
1/29
19.10.2024.
u 15:40

Brat pokojne princeze Diane pronašao se u problemu, a uskoro i službeno njegova bivša supruga Karen. O čemu je točno riječ - doznajte u nastavku

Djevojka Charlesa Spencera, inače brata pokojne britanske princeze Diane, podnijela je tužbu protiv njegove uskoro bivše supruge Karen Spencer. Kako prenosi The Telegraph, Catrine Jarman podnijela je prijavu protiv Karen zbog zlouporabe privatnih podataka. Drugi detalji tužbe nisu poznati, a Citrinin pravni tim nije htio komentirati istu. 

Isto tako, ako se prisjetimo, Charles je u lipnju iznenadio tamošnju javnost kada je obznanio da se razvodi od supruge Karen nakon 13 godina braka. - To je neizmjerno tužno. Želim se samo posvetiti svojoj djeci, unucima i želim Karen svu sreću u budućnosti - rekao je on ranije za Daily Mail. Par je dva mjeseca prije odluke obavijestio svoje osoblje o razvodu.

Potom je Spencer angažirao i poznatog odvjetnika koji je radio s kraljem Charlesom III. tijekom njegova razvoda od princeze Diane 1996. godine. Charles je ubrzo otkrio svoju vezu s Jarman te rekao kako su se jako zbližili. Mediji pišu kako se par upoznao tijekom njezina istraživanja ostataka drvene rimske vile na imanju Althorp u sklopu snimanja dokumentarca za Channel 4. Charles, i Catrine zajedno su viđeni nekoliko dana nakon što je on objavio da se razvodi od Karen, a ulicom su šetali zagrljeni. 

FOTO Severina prošetala gradom u komabinaciji koja košta sedam tisuća eura

1/22

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Charles Spencer u lipnju obznanio je, kako smo već kazali, da se razvodi. "Ovo je nevjerojatno tužno. Želim se posvetiti svojoj djeci i unucima, želim Karen svu sreću u budućnosti", otkrio je 60-godišnji Charles Earl Spencer za Daily Mail Saturday i tako pojasnio da se razvodi od Karen Gordon. Brat pokojne princeze Diane u travnju je kazao zaposlenicima imanja Althorp kako se rastaje. Riječ je naime, o imanju na kojem je pokopana Diana, bivša supruga kralja Charlesa III., a koja je poginula u teškoj prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine. 

Earl Spencer upoznao se s Karen Gordon na spoju naslijepo u jednom restoranu u Los Angelesu 2010., a vjenčali su se godinu kasnije. Zajedno imaju 12-godišnju kćerkicu Charlotte Dianu, kojoj je otac ime dao po svojoj starijoj sestri. Osim nje, ima još četvero djece – iz prvog braka s Victorijom Lockwood ima dvoje djece te dvoje iz drugog braka s Carolinom Freud. Strani mediji navode kako je njihova veza puknula dok je Spencer pisao svoje memoare u kojima je otkrio da je izgubio nevinost s prostitutkom kada je imao 12 godina. Rekao je i kako je u školi trpio seksualno i fizičko zlostavljanje i to od medicinske sestre. Ljubila ga je i dodirivala, navodili su mediji.

FOTO Kate Middleton sve je iznenadila neočekivanim povjavljivanjem u javnosti sa suprugom

1/16

"Ono što mi je učinila ostavilo je dubok i neizbrisiv trag, probudila je u meni želje kojima nije bilo mjesto kod tako mladog dječaka. Ova žena imala je totalnu kontrolu nad hipnotiziranim dječakom. Bili smo gladni ženske topline i očajnički smo tražili njezinu ljubav", napisao je. Pet godina je pisao memoare "A Very Private School" i to je toliko jako utjecalo na njega da je prošle godine potražio pomoć zbog svoje traume. U ožujku je za People otkrio kako mu je Karen bila podrška tijekom cijelog puta iscjeljenja dok se prisjećao traumatičnih detalja iz svog djetinjstva. 

– Mislim da je za nju bio veliki izazov imati muža koji je prolazio kroz četiri i pol godine najdublje terapije. I podržala je ideju da to učinim. Mislim da se oduvijek nadala da ću izaći sretniji i zdraviji i čini se da je to tako. Dakle, zahvalan sam što je bila uz mene dok sam prolazio kroz ovo, što sada shvaćam da je bio bitan proces – zaključio je tada. 

VIDEO Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije