privukla pozornost

Brazilku koja izvještava sa Svjetskog prvenstva strani mediji nazivaju jednom od najljepših sportskih novinarki

Foto: Instagram screenshot
1/5
06.12.2022.
u 17:16

Isabela Pagliari ističe se svojom plavom kosu koju često blago uvije te velikim osmijeh koji je prisutan na fotografijama. U jednoj od posljednjih objava vidi se kako je izvještavala s utakmice Brazila i Južne Koreje, a za tu priliku je odabrala crni top, traperice i ružičastu jaknicu.

Brazilska novinarka s pariškom adresom Isabela Pagliari (32) privukla je pozornost brojnih pratitelja nogometa ovih dana. Naime, Isabela izvještava sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, a strani mediji je opisuju kao jednu od najljepših sportskih novinarka na svijetu.

Lijepa Brazilka sedam je godina radila za TNT Sports, a od početka lipnja je najangažiranija na FIFA+ kanalu. Tijekom dosadašnje karijere odradila je intervjue s Kylianom Mbappéom, Neymarom, Lionelom Messijem... Isabela je popularna i na društvenoj mreži Instagram, gdje je prati više od 784.000 ljudi. Često objavljuje fotografije i snimke s terena, a njezinih posljednjih nekoliko objava je iz Katra. U svojim objavama pokazuje na kojim lokacijama radi te neke isječke iz intervjua. Pagliari ima i svoj YouTube kanal, gdje ima 142.000 pretplatnika.

Lijepa novinarka ističe se svojom plavom kosu koju često blago uvije te velikim osmijeh koji je prisutan na fotografijama. U jednoj od posljednjih objava vidi se kako je izvještavala s utakmice Brazila i Južne Koreje, a za tu priliku je odabrala crni top, traperice i ružičastu jaknicu. 

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

EX
Exar89
18:12 06.12.2022.

Naporni ste s tim seksizmom već. Ajde jedan članak o najljepšem novinaru za promjenu.

WC
wolf_cro
17:27 06.12.2022.

Nije loša, kao i ona Talijanka Diletta.

WW
wwwcro
19:39 06.12.2022.

Ovaj članak nipošto nije za one što misle da se ljudi mogu razmnožavati kao amebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije