NEDJELJOM U 2

Stanković najavio novu emisiju, gledatelji oduševljeni: 'Više ovakvih gostiju, neka vide nadležni'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
06.12.2022.
u 13:15

- Đurđa Grozaj, 39 godina radnog staža u tekstilnoj industriji, 2500 kuna mirovine. Pa nek kaže, napisao je Stanković, najavivši predsjednicu Udruge Kamensko.

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2", na Facebooku je objavio kako mu je iduća gošća emisije Đurđa Grozaj, predsjednica udruge Kamensko.

- Đurđa Grozaj, 39 godina radnog staža u tekstilnoj industriji, 2500 kuna mirovine. Pa nek kaže, napisao je Stanković.

- Konačno u emisiju došli "obični" ljudi, a ne političari, napisao mu je jedan gledatelj. 

- Cijeli život je radila za malu plaću, uplaćivala je malo za mirovinu i sad ima malu mirovinu. Ima i onih koji su veći dio života radili za veliku plaću, uplaćivali veliki iznos za mirovinu, pa ipak imaju malu mirovinu od koje ne mogu živjeti. Obračun mirovina u Hrvatskoj je čudo jedno, mišljenja je gledateljica. 

- Bravo, ovakvih gostiju više, da vide nadležni kakav smo "ekonomski tigar", poručio je Stankoviću gledatelj. 

- Pa nek kaže.. Pa reci i ti da je to sramota u emisiji i prozovi nekoga, iskoristi moć glavne televizije u Hrvatskoj. Pricajte o tome svaki dan a ne jednom godisnje. Sramota, dodao je gledatelj. 

Đurđa Grozaj predsjednica je Udruge Kamensko od samog osnutka 2011. godine. Udrugu su osnovale nekadašnje radnice propale tvornice Kamensko, kako bi zajednički djelovale i međusobno se podržavale uslijed egzistencijalne i emotivne krize.

VIDEO Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
13:33 06.12.2022.

Nek joj stankovic kaze svoju placu i onaj sramotni vjetar u kosi, tzv putopis, hrt ga bogato placa da se vozi motorom i radi reportaze. Svaka cast, samo za odabrane.

LU
Lu13
14:55 06.12.2022.

Stankovicu i ti bio trebao imati sponzoriranu emisiju a ne da ide tvoja placa od tv pretplata...Da se drugacije rasporedjuje drzavni novac i ova gdja bi imala vecu mirovinu..zasto ste licimjernji??Pa niste vi privatni poduzernik,krenite od sebe..

MA
MaxBunker
15:37 06.12.2022.

I tako, HRT kao "nacionalna " TV kuća nastavlja surađivati s tim Acom koji nas hrvatske gledatelje maltretira više od 20 godina dovodeći u "svoju" emisiju goste koji su u 99% slučajeva apatridi, jugofili ili srbofili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije