Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi look

Brena se nije samo odmarala na Jadranu, bila je i kod estetskog kirurga

Foto: Instagram
05.09.2017.
u 12:00

Pjevačica je, piše Kurir, tijekom odmora posjetila i estetskog kirurga u Zagrebu i jednostavnim zahvatom riješila se podočnjaka

Veliki dio ljeta Lepa Brena provela je krstareći našom obalom s prijateljima. Posjet Hrvatskoj pjevačica je iskoristila i za odlazak na
estetsku korekciju, piše Kurir. 

Brena je odlučila malo osvježiti svoj look jer je uskoro čeka proslava u povodu 35 godina karijere.

 

 

Moja draga Sanja pajki malo❤️😂😂😂😂👍

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

 

– Krajem kolovoza Lepa Brena je u Zagrebu bila na korekciji podočnjaka. Riječ je o suvremenom zahvatu koji je platila 400 eura i koji je potrajao samo sat vremena. Nakon zahvata, odmah se vratila na svoju jahtu jer je tretman bio sasvim bezbolan – izjavio je izvor blizak pjevačici. 

Komentara 14

Avatar kaznitelj
kaznitelj
12:22 05.09.2017.

Koga je uopće briga za taj smežurani ostatak iz prošlosti ..

RI
rikavac
12:08 05.09.2017.

E stvarno me zaboli ona stvar sto je bila kod kirurga u Zagrebu sto je se rijesila podocnjaka. Sad vise nista nece bit isto odkad znam tu informaciju.

ON
olga novak
12:46 05.09.2017.

Koga briga za Brenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije