Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala je što reći

Brena se oglasila nakon kritika: Naslikane zlatne cice na haljini problem su u vremenu kada partneri ubijaju žene

Foto: Nova TV
1/8
03.01.2023.
u 10:40

– E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo. Bez žena ne bi postojalo čovječanstvo! – poručila je pjevačica nakon što su mnogi kritizirali haljinu u kojoj se pojavila u novogodišnjem programu Nove TV.

U novogodišnjem programu Nove TV "I godina Nova 2023." sudjelovala je i pjevačica Lepa Brena te je otpjevala nekoliko svojih hitova, a nakon njezina nastupa društvene mreže užarile su se od količine komentara na račun haljine u kojoj se pojavila u programu Nove TV. Gledatelji su uglavnom komentirali da je crtež na haljini na kojem se vide gole ženske grudi "bizaran" i "vrlo neukusan" i nije im se svidjelo ovo izdanje popularne pjevačice. Neki su za ovaj njezin look rekli da je horor. Nakon niza kritika na društvenim mrežama na cijelu situaciju osvrnula se i Lepa Brena.

– Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo. Bez žena ne bi postojalo čovječanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena cijelog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i ljepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvjesne žene – izjavila je Lepa Brena za Slobodnu Dalmaciju što misli o kritikama koje su izrečene na račun ove haljine koju je za nju kreirao splitski dizajner Boris Kargotić, vlasnik brenda.

– Isti stil haljina prvi je kreirao Jean Paul Gaultier za Beyonce. Za mene ju je radio Boris Kargotić, vlasnik brenda DeMode, rođeni Splićanin. Vrlo moderan, avangardan i kreativan, u svojoj je karijeri surađivao s Madonnom i već spomenutom Beyonce – naglasila je na kraju glazbenica. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

 

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
11:37 03.01.2023.

Ajde prestanite prtljati s tom srpskom cajkom. Pa koji vam je više?

PO
poluprovokator
11:32 03.01.2023.

Baka Brena nebi trebala biti vijest niti u Čačku a kamoli u RH.

MA
Makbe
11:00 03.01.2023.

Degutantno do bola. Ružno kad tako nešto obuče stara žena, a sramotno i od Nove Tv da angažira takve prepotentne strance umjesto naših lijepih i uspješnih pjevača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije