iskreno progovorila o svemu

Nikolina Ristović o 2022. godini: 'Pokazala je svu svoju okrutnost i nemilosrdnost prema meni'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/16
03.01.2023.
u 07:45

Nikolinin suprug Vidoje Ristović iznenada je preminuo u svibnju u 44. godini, a njezin život tada se promijenio iz korijena.

Voditeljica Nikolina Ristović u 2022. godini doživjela je veliku bol. Naime, njezin suprug Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini, a njezin život tada se promijenio iz korijena. Nakon Vidojeve smrti napadao ju je Vidojev otac, vratila se i na posao, a o tome kako se nosila sa stvarima koje nisu bile fer ispričala je za srpski portal Espreso.

- Ova godina je nesumnjivo za mene bila šampionska po tom pitanju. Godina koja je pokazala svu svoju okrutnost i nemilosrdnost prema meni. Uvijek se tješim da nije sve tako crno i strašno i da može gore. Imam predivnu zdravu djecu, time sam blagoslovljena i to me gura dalje. Pored svega, doživjela sam i medijski linč. Borila sam se pravnim sredstvima. Procjena javnosti bila je da će taj linč uroditi nekim spektakularnim plodom, ali za sada nije. Još uvijek sam na nogama, živa i zdrava. Ove gladijatorske igre su od pamtivijeka prisutne do danas, pisanje o ratovima, tužnim sudbinama i nesrećama. Ta potreba za tragedijom meni je potpuno nepoznata, izbjegavam čitati ružne stvari jer me oštećuju. Osjećam da postajem slabija i preplašenija zbog toga, što je i cilj takvih natpisa. Nije bilo teško zaobilaziti situacije koje su mi se dogodile u ovom periodu jer sam znala da će bilo koji moj odgovor biti dočekan na nož i neće biti prihvaćen kao argument jer na našem sivom Balkanu postoji običaj i tendencija da udovica (ali, ne i udovac) treba odustati od života kad mu se dogodi gubitak partnera... - rekla je Nikolina. 

- Ne znam kako netko zaboravi da su to nekada mlade žene pune života, imaju djecu, obaveze i život ih melje svakodnevno. Bial bih presretna da sam u tim trenutcima dobila barem nekoliko dana mira i mogućnost da sagledam život u cjelini - dodala je te kazala da dugo nije imala vremena apsolvirati cijelu situaciju. Ristović je istaknula da je vraćanje poslu bio jedini način da sačuva glavu. 

VIDEO Slavni glumac doživio tešku nesreću na Novu godinu, helikopterom je odmah prebačen u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 8

BE
Berri
12:01 03.01.2023.

Zapelo je kod ostavinske rasprave! Inače, sve ostalo je u redu!

GE
geler203
11:08 03.01.2023.

Pa da iskreno šutiš ne bi bilo ni iskrenih komentara.

BE
Berri
14:03 03.01.2023.

Čovjek koji je u sebi imao 2,44 promila alkohola, antidepresive i jake analgetike nije iznenada umro, nego je otišao kao što i svi ovisnici odlaze. Dakle, tu nema iznenađenja, nego je samo pitanje količine i omjera supstanci koje ovisnik unesee u organizam. Znamo pričo o Princeu, M.Jacksonu, Ammy-u, Dvorniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije