poznata pjevačica

Britney Spears otkrila kakva joj se nezgoda dogodila: 'Kamin mi je eksplodirao u lice, sedam sati sam trpjela bol'

Britney Spears
Foto: Instagram
1/10
06.10.2024.
u 07:00

Kamin je eksplodirao i zahvatio joj lice. Prema njezinim riječima, zadobila je opekline drugog i trećeg stupnja te izgubila trepavice i obrve. Spears je pokazala i nejednake šiške, koje su, kako je objasnila, posljedica nesreće s kaminom.

Iza glazbenice Britney Spears (42) nekoliko je burnih godina, a nedavno se susrela s još jednom neugodnom situacijom. Naime, pjevačica koja se vratila u javnost nakon dugih godina skrbništva nedavno je sa svojim pratiteljima  podijelila neugodnu situaciju u kojoj se umalo "zapalila" prije nekoliko mjeseci. U videu objavljenom na Instagram storyju govorila je britanskim naglaskom, piše Page Six.

U ponedjeljak je otkrila da njezino osiguranje inače pali kamin zbog ranijih problema, no prije šest mjeseci odlučila ga je sama upaliti. Kamin je eksplodirao i zahvatio joj lice. Prema njezinim riječima, zadobila je opekline drugog i trećeg stupnja te izgubila trepavice i obrve. Spears je pokazala i nejednake šiške, koje su, kako je objasnila, posljedica nesreće s kaminom.

Nakon incidenta hladila je lice ledom, podnosila bol sedam sati, a zatim uzela tri tablete protiv bolova prije nego što je zaspala. "Boljelo me kad bih dotaknula mobitel, kad bih hladila lice ledom, kad bih dodirnula lice bilo čime. Ta bol je trajala šest ili sedam sati... Nije prestajala. Bilo je izuzetno loše", ispričala je u videu koji je potom izbrisala.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Britney se na ovoj društvenoj mreži predstavlja kao Xila Maria River Red, a time je brojne zbunila. Osim toga, često zabrinjava i svojim objavama. Britney tako često objavljuje videe u kojima pleše sama,a jednom prilikom pozirala je i gola. Britney je podijelila fotografiju na kojoj je okrenuta leđima i na kojoj se vidi sjena muškarca koji ju fotografira. Pozirala je sa smiješkom na licu te kosom svezanom u punđu. 

Inače, ovo nije prvi put da je Britney na društvenim mrežama pokazala svoje golo tijelo. Nekoliko se puta skinula na plaži, pozirala je bez odjeće u kadi, na krevetu... 

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

Britney Spears
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije