Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crkveno vjenčanje

Brojna poznata lica stigla na vjenčanje Ane Gruice, s mladencima su slavili u Splitu

Sitno Gornje: Vjenčanje Ane Gruice u crkvi sv. Luke
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/20
19.08.2023.
u 22:20

Nakon crkvenog obreda nastavili su slavlje sa svojim dragim gostima u restoranu "Maestro" na splitskim Bačvicama među kojima je bilo i dosta poznatih lica

Ovog vikenda splitska glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić (40) i crkveno se vjenčala sa suprugom, uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem (48). Par je bračne zavjete izmijenio u u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita, a glumica je blistala u raskošnoj vjenčanici otvorenih leđa s potpisom Matije Vuice dok je mladoženja na sebi imalo elegantno tamnoplavo odijelo.

Nakon crkvenog obreda nastavili su slavlje sa svojim dragim gostima u restoranu "Maestro" na splitskim Bačvicama među kojima je bilo i dosta poznatih lica. Njihov veliki dan svojim su dolaskom uveličali i bivša manekenka Iris Livaja, TV voditeljica Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem, pjevač Luka Nižetić, glumci Slavko Sobin i Nataša Janjić Medančić, dizajner Ivica Skoko, dizajnerica Matija Vuica u društvu partnera Jurice Popovića, bivša manekenka i supruga košarkaša Dine Rađe Viktorija Đonlić Rađa i brojni drugi. Mladence i njihove drage goste pjesmom je zabavljala Zorica Kondža.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Ana i Boran u civilnom braku su već pet godina, a svoje prvo vjenčanje organizirali su u luksuznom hotelu Martinis-Marchi na Šolti i na intimnom vjenčanju bili su prisutni samo najbliži članovi njihove obitelji. Splitska glumica oduvijek je sanjala o tome da pred Bogom izmijeni zavjete sa svojim odabranikom, no to do sada nije bilo moguće jer je njezin suprug bio u crkvenom braku s prvom suprugom Dianom. Uglešić je nedavno dobio i crkveni razvod pa se na ljubav u dobru i zlu pred Bogom još jednom obvezao, ovog puta svojoj voljenoj Ani. 

VIDEO Crkveno vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije