Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u majčinstvu

Blanka Vlašić javila se iz aviona i otkrila gdje je otputovala sa sinom Mondom

Foto: Instagram
1/6
20.08.2023.
u 10:13

Blanka na svojim društvenim mrežama često dijeli trenutke sa svojim sinom i poneke roditeljske savjete, a ovog puta pratiteljima se javila iz aviona

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (39) od studenog prošle godine, kada je na svijet stigao njezin sin Mondo, posvećena je slatkim majčinskim brigama.  Blanka na svojim društvenim mrežama često dijeli trenutke sa svojim sinom i poneke roditeljske savjete, a ovog puta pratiteljima se javila iz aviona i otkrila gdje putuje sa svojim preslatkim nasljednikom.

- Svjetsko prvenstvo Budimpešta 2023 - napisala je Blanka uz selfie iz aviona . Nešto kasnije u svojoj priči podijelila je i objavu svog supruga, belgijskog novinara Rubena Van Guchta koji je pozirao uoči puta s prtljagom, a u opisu je napisao "Vrijeme za Monda". Inače, Ruben je otišao u Budimpeštu izvještavati sa Svjetskog prvenstva u atletici, a tamo je odlučio spojiti obitelj i posao. 

Foto: instagram

Inače, maleni Mondo nedavno je imao priliku doživjeti i malo slavne mamine sportske prošlosti. S majkom je bio na atletskoj stazi splitskog stadiona Park mladeži, gdje je slavna Splićanka trenirala i nizala prve uspjehe. "Pokazujem Mondu mjesto na kojem je sve počelo", napisala je uz fotografiju.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Podsjetimo, naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u 8. studenog prošle godine, točno na svoj rođendan. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu", napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

VEZANI ČLANCI: 

Dodajmo da je Blanka u svibnju prošle godine mnoge iznenadila kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom van Guchtom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da čekaju dijete.

"Rekli smo 'da'. Rekli smo 'da' u predivnom Splitu. Rekli smo 'da' zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. 'Da' stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... 'Da' najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet", napisala je tada Blanka.

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije