ŽELE MU BRZ OPORAVAK

Brojne poznate zvijezde izrazile su podršku Trumpu nakon pucnjave: Čuvao nas je od ratova. Trebamo Trumpa

Former U.S. President and Republican presidential candidate Donald Trump holds a campaign event in Chesapeake
Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS
1/7
14.07.2024.
u 12:24

Ovaj napad na bivšeg američkog predsjednika osudili su svi svjetski čelnici, a Trump je dobio podršku i od brojnih poznati osoba koje su se o svemu oglasile na društvenim mrežama

Bivši američki predsjednik Donald Trump lakše je ranjen u napadu na skupu u predizbornom skupu u Pennsylvaniji, koji će se istraživati kao pokušaj atentata na bivšeg predsjednika. Nekoliko pucnjeva čulo se otprilike pet minuta nakon što je Trump počeo svoj govor na skupu na otvorenom u gradu Butleru. Bivši predsjednik primio se za desno uho kad su na pozornicu nahrupili agenti tajne službe i polegli ga ispod podija te ga zaštitili svojim tijelima.

U publici su se čuli vrisci. Na Trumpovu desnu uhu bili su vidljivi tragovi krvi kad su ga agenti odvodili s pozornice. On je pritom prkosno podigao šaku u zrak, pokazujući publici da je dobro. Nešto kasnije je objavljeno da je Trump okrznut metkom. Ovaj napad osudili su svi svjetski čelnici, a Trump je dobio podršku i od brojnih poznati osoba koje su se o svemu oglasile na društvenim mrežama. Reper 50 cent na Instagramu je objavio nekoliko fotografija vezanih uz napad na Trumpa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

 

Jedna od njih je i fotografija s Trumpovom šakom u zraku, a ubrzo je na Instagram stavio i fotomontažu naslovnice svog albuma 'Get Rich or Die Trying' na kojoj je fotošopirana glava bivšeg predsjednika. Elon Musk je na društvenoj mreži X  napisao da podržava bivšeg predsjednika te se nada da će se brzo oporaviti. Podršku bivšem američkom predsjedniku dala je i Caitlyn Jenner kao i glazbenik Kid Rock te Amber Heard

Američki influenceri, braća Logan i Jake Paul također su na društvenim mrežama napisali kako se dive Trumpu i mole se da mu bude dobro. - Preživjeti pokušaj atentata za samo nekoliko milimetara, a onda zaustaviti svoje zaštitare kako bi mogao podignuti šaku i prkositi smrti je najjača stvar koju sam vidio u životu - napisao je Logan na Instagramu, dok je Jake u svojoj objavio napisao: - Čuvao nas je od ratova. Trebamo Trumpa. 

VIDEO Bivši američki predsjednik Trump upucan je u uho tijekom skupa u Pennsylvaniji

Komentara 2

Avatar ljutapizza
ljutapizza
19:18 14.07.2024.

od brojnih poznati(?) osoba" Pa nepismena žgadija ponavlja opet isto dalje u tekstu ...

JO
JohnM
15:02 14.07.2024.

Što kaže Taylor Swift, pitam za frenda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije