s asistenticom

Bryan Adams postaje prvi put tata u 51. godini

bryan adams
pixsell
14.03.2011.
u 10:48

Prijatelji slavnog glazbenika nisu imali pojma da je Adams u vezi sa svojom asistenticom Alicijom Grimaldi koja će mu u svibnju roditi dijete.

Kanadski glazbenik Bryan Adams postat će prvi put tata u 51. godini. Naime, njegova asistentica Alicia Grimaldi, za koju ni njegovi prijatelji nisu znali da mu je djevojka, rodit će dijete u svibnju.

Alicia Grimaldi pomogla je Adamsu osnovati fondaciju, diplomirala je na Cambridgeu i potječe iz vrlo ugledne obitelji.

Adams je hodao s mnogim zgodnim manekenkama, jedna je od njih i Elle Macpherson. Šuška se da je bio u vezi i s princezom Dianom te Gwyneth Paltrow.

Komentara 1

CR
Crollywood
15:19 14.03.2011.

Trebalo mu je pola stoljeća da skuži kamo ga treba \"metnuti\"... A i svetica poput lady Di je izgleda švrljala okolo više nego što sam mislio.Al to pored one konjine od muža i nije čudno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije