Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"djevojka imena..."

Ç. Ulusoy: Smeta mi što govore da sam ženskar, to nije istina

kagataj
PR
06.10.2013.
u 10:00

Dokaže li mu se krivnja, u zatvoru bi mogao provesti i do 15 godina. No usprkos svemu, Çağatay zasad nastavlja sa snimanjem serije “Med Cezir”, turske inačice serije “O. C.”.

Nadala se cijela svita obožavateljica Çağataya Ulusoya da optužnica koja je podignuta protiv mladoga glumca zbog konzumiranja droge neće biti prihvaćena, ali neugodno iznenađenje stiglo je u ponedjeljak. Zvijezdi serije “Djevojka imena Feriha” sudit će se jer je s kolegicom iz serije “Emirov put” (nastavak “Djevojke imena Feriha”) Gizem Karacom u svom stanu koristio i nabavljao opijate, i to preko svoje menadžerice Selin Boronkay, za koju se pak pričalo da je u vezi s Çağatayem.

Dokaže li mu se krivnja, u zatvoru bi mogao provesti i do 15 godina. No usprkos svemu, Çağatay zasad nastavlja sa snimanjem serije “Med Cezir”, turske inačice serije “O. C.”. Serija se u Turskoj prikazuje petkom i nakon samo tri nastavka osvojila je gledatelje.

Jeste li gledali “O. C.” prije nego što ste počeli snimati “Med Cezir”?

– Ponekad, ali kada sam dobio ulogu, kupio sam DVD serije i gledao. Nakon nekog vremena ipak sam je spremio da ne budem previše pod utjecajem američkih likova.

Yaman kojeg igrate u seriji mogao bi postati novi omiljeni lik iz serija. Kako ga vi doživljavate?

– Puno je drugačiji od Emira kojega sam igrao u “Ferihi”. Yaman odrasta bez oca, a majka mu pjeva da bi preživjeli.

Koja je najveća zabluda o vama u koju ljudi vjeruju?

– U posljednje vrijeme piše se da sam se odao noćnom životu i ženskarenju, što uopće nije točno.

Što je onda s tom pričom o partijanju?

– To je pretjerivanje. Volim biti doma i razgovarati s prijateljima, a kada sam sam, onda crtam, sviram gitaru, pišem pjesme...

Vjerujete li u ljubav?

– Ne vjerujem u ljubav, nego u odanost. Ako mi djevojka i ne vjeruje čim me upozna, to se promijeni jer shvati da sam jako odan.

Jesu li godine važne za ljubav?

– Ne, a i kemiju možete osjetiti s nekim tko je i stariji i mlađi od vas.

Postoji li trenutno netko poseban u vašem životu?

– Ne postoji. Već sam godinu dana sam. Možda zvuči kao klišej, ali već pet mjeseci radim na projektu “Med Cezir” i samo sam na to koncetriran.

Komentara 1

FC
Fan Cagataya
14:22 24.01.2014.

Cagatay je u pravu. Nije važno što je Hazal malo preniska, ali ona savršeno glumi i jako je dobra glumica! <3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije