Šuškalo se o tome

Drastičan potez popularne glumice iznenadio njene prijatelje

Foto: DPA/Pixsell
1/6
13.03.2018.
u 08:47

Cameron Diaz odlučila je zauvijek napustiti svijet glume, a da odlazi u mirovinu povjerila je prijateljici Selmi Blair

Dugo se šuškalo o tome kako jedna od najpoznatijih glumica današnjice napušta svijet glume, a sada je informaciju o odlasku Cameron Diaz u mirovinu potvrdila i njena prijateljica Selma Blair.

Naime, Diaz je odlučila kako više ne želi imati veze s filmskom industrijom i to je povjerila Selmi, piše Daily Mail. Fokus 45-godišnje glumica sada je obiteljski život i njezin suprug Benji Madden.

– Bila sam na ručku s Cameron i pričale smo o filmu "Najslađe stvorenje" i o nastavku tog filma, a kad sam spomenula da želim sudjelovati u nastavku, Cameron mi je  odgovorila kako je ona gotova s glumom. Obiteljski život joj je trenutačno važniji i filmsko platno je više ne zanima – poručila je Blair koju je pomalo iznenadila njena odluka.

Zadnju ulogu odigrala je u filmovima "Sex Tape" i "Annie", a kao jedan od razloga zašto više ne želi biti dio Hollywooda jest i to što joj smeta što se na žene u filmskoj industriji i dalje gledao kao seksualne objekte. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije