Vruće noći

Cameron Diaz jastuci se ne hlade, za seks je uvijek raspoložena

Cameron Diaz (1)
Pixsell
06.06.2011.
u 16:20

Nakon što je proglašena jednom od najdosadnijih hollywoodskih glumica, Cameron Diaz šokirala je javnost izjavom da joj je seks omiljeni sport

Nakon što je proglašena jednom od najdosadnijih hollywoodskih glumica, Cameron Diaz šokirala je javnost izjavama da joj je omiljeni sport seks te da je uvijek raspoložena za senzualnost.

– Seks je najseksepilnija riječ, moj omiljeni sport. Uvijek sam za to raspoložena – izjavila je Cameron.

Vješto je izbjegla odgovoriti na upite o Alexu Rodriguezu riječima:

 – Jastuci mi se ne hlade, no s udajom ne žurim. Mnogo je ljudi u braku s partnerima koji više nisu romantični i vidim da u tom zajedništvu nisu sretni. Ne želim se udavati da bih se poslije rastajala – zaključila je Diaz.

Ključne riječi

Komentara 1

GO
gogafmm
19:13 06.06.2011.

...sirota...tvoje je vrijeme proslo...Kako li si samo izbotoksirana.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije