Pijanstvo

Cameron Diaz posjet Australiji pamti po ispumpavanju želuca

CAMERON
Pixsell
22.06.2010.
u 09:12

Kao 19-godišnjakinja u Australiji je Cameron snimala reklamu, a dobri domaćini jednu večer su je izveli van. Nije mogla držati korak s njima u ispijanju alkohola pa je završila u bolnici

Glumica Cameron Diaz nikada neće zaboraviti iskustvo s alkoholom koje je doživjela u Australiji. - Bilo mi je 19 godina i tamo sam snimala reklamu. Našla sam se u simpatičnom društvu nekoliko domaćina i krenuli smo u noćni život. Tada nisam znala da su oni nacija koja nema jetra! Noć je završila na hitnoj gdje su mi ispumpavali želudac, a od tada više nikada ne pijem sa Australcima - sjetila se Cameron neugodnog iskustva s alkoholom. To joj se kaže dogodilo tada i nikad više jer sada jako dobro zna svoju mjeru za alkohol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije