Trikovi za vitku liniju

Cameron Diaz u svojoj knjizi piše kako glad utaži trčanjem i litrom vode

Cameron Diaz
Foto: Press Association/Pixsell
19.01.2014.
u 15:00

Svako jutro popije litru vode i nakon toga obilno doručkuje. Na meniju su joj obično pahuljice, tikvice, blitva i jaja

U knjižari Barnes&Noble u Los Angelesu lijepa glumica Cameron Diaz obožavateljima je predstavila svoju knjigu “The Body Book”. U njoj savjetuje kako se zdravo hraniti a ne izgladnjivati pritom te otkriva čime održava svoje tijelo vitkim.

– Svako jutro nakon što operem zube odmah popijem litru vode jer mislim da je to iznimno korisno u održavanju tijela zdravim – savjetuje Cameron. Nakon toga slijedi hranjivi obrok. Glumica ujutro najčešće jede zobene pahuljice, zatim pirjane tikvice i blitvu s karameliziranim lukom i jaja prelivena laganim umakom, a popije kavu koju ne zaslađuje i pije je sa sojinim mlijekom.

– Možda se čini suludim, ali kad osjetite glad, a jeli ste prije nekoliko sati, nemojte posegnuti za nekom nezdravom grickalicom, radije otiđite trčati. Vašem tijelu treba kisik i na svježem zraku će se dovoljno nahraniti, to je bolja opcija od grickanja nezdrave hrane – poručuje 41-godišnja Diaz. Za sve koji nisu pristaše trčanja ili vježbanja Cameron savjetuje da 15 minuta na dan plešu uz omiljenu glazbu jer i na taj način tope višak kalorija.

– Spavanje je također važno za održavanje tjelesne ravnoteže. Iako više spavam u hotelskim nego u vlastitoj sobi, uvijek odspavam osam sati. To je jedini način da vratim energiju – napominje. Svjesna je da njeno tijelo ne izgleda isto kao kad je imala 26 godina i ne želi se oduprijeti starenju, nego tu dob želi dočekati zdrava i fit, a to uspijeva zahvaljujući poznavanju potreba svog tijela.

– Svi mogu imati tijelo poput mog, ali moraju biti svjesni da svoje tijelo ne mogu tretirati na isti način kao što ja činim sa svojim tijelom. Morate saznati koja hrana je potrebna vašem tijelu i koje vam vježbe najbolje odgovaraju – kaže Cameron.      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije