Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u belfastu

Camilla otkrila prve detalje o stanju bolesnog kralja Charlesa: 'Bio je jako razočaran...'

Foto: Profimedia
1/10
21.03.2024.
u 18:47

Camilla je sama bila na putovanju u Sjevernoj Irskoj. U trgovini delikatesa The Arcadia u Belfastu ispričala je kako je kralj Charles.

Poznato je kako je britanska kraljevska obitelj posljednjih mjesec dana u velikim problemima. Naime, zahvatile su ih zdravstvene krize, a zbog kojih su 75-godišnji britanski kralj Charles III. i 42-godišnja princeza od Walesa Catherine izvan dužnosti. Puno posla prebacili su na kraljicu Camillu i princa Williama, kraljevsku princezu Anne, princa Edwarda i njegovu suprugu Sophie. 
Camilla je zbog toga sama bila na putovanju u Sjevernoj Irskoj. U trgovini delikatesa The Arcadia u Belfastu ispričala je kako je kralj Charles. 

 - Dobro mu je. Bio je jako razočaran što nije mogao doći -  rekla je Camilla kojoj je prodavačica predala čestitku za ozdravljenje njenog supruga. 
- Pokušavam ga držati u redu - odgovorila je kraljica na dosjetku o tome da muškarci 'nisu najbolji pacijenti'. 

VEZANI ČLANCI:

Camilla je posjetila ovu delikatesnu trgovinu, te još dvije obiteljske trgovine - Coffey's Butcher, koja radi od 1929. i pekarnicu Knotts. Popričala je s vlasnicima i osobljem, a nije otišla praznih ruku iz ovih trgovina, već je dobila vrećice lokalnih proizvoda kako bi ih ponijela kući svom suprugu. 

GALERIJA Kralj Charles prvi put viđen u javnosti nakon dijagnoze karcinoma

1/4

Podsjetimo, kralj Charles u međuvremenu se pojavio u javnosti, a ne radi otkako je 5. veljače objavljeno da boluje od raka. Dijagnoza je došla nakon što je bio na operaciji prostate zbog benigne hiperplazije, a liječnici su potvrdili da se ne radi o raku te žlijezde. O kojem tipu raka je riječ, nije otkriveno. Otkako je krenuo na izvanbolničko liječenje, kraljica je preuzela mnoge njegove dužnosti. Ona je, također, bila na komemoraciji za posljednjeg grčkog kralja Konstantina II., 27. veljače što je William iznenada otkazao iako se radilo o jednom od njegovih kumova. Obavila je i niz prijema u Buckinghamskoj palači, a susrela se i s Olenom Zelenskom, prvom damom Ukrajine.

VIDEO Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije