ŠTO MU SE DOGODILO?

Glumac iz hit serije je neprepoznatljiv, ovisnost o drogi ostavila je trag i bori se s financijskim problemima

Foto: Profimedia
1/9
21.03.2024.
u 17:00

Paul Anderson (46) proslavio se ulogom u seriji "Peaky Blinders" u kojoj je glumio Arthura Shelbyja, a nedavno je bio na sudu jer je optužen za posjedovanje kokaina, amfetamina i dva lijeka na recept

Glumac Paul Anderson (46), koji je svjetsku slavu stekao ulogom u popularnoj seriji "Peaky Blinders" ima financijskih problema. Glumac koji je glumio Arthura Shelbyja u BBC-oj seriji otkrio je kako ima dugove te da je u minusu preko 17,500 funti. 

Prema pisanju Daily Maila glumac računa na novac koji bi trebao dobiti od tantijema, nakon što podmiri porezne obaveze koje su prispjele na naplatu i druga davanja koja ukupno iznose 88.561 funtu njegov će račun biti u minusu. Financijski problemi nisu jedini s kojima se Anderson suočava jer ima i ozbiljnih problema s ovisnošću o drogi. Paul se u siječnju pojavio na sudu za prekršaje u sjevernom Londonu jer je optužen za posjedovanje kokaina, amfetamina i dva lijeka na recept.

GALERIJA Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine

1/28

Njegov odvjetnik zanijekao je da je njegov klijent koristio drogu koja izaziva veliku ovisnost, ali Paul je na kraju pres sudom priznao posjedovanje kokaina i amfetamina i dobio je kaznu od 1345 funti. Kada su ga paparazzi snimili na izlasku sa suda glumac je bio neprepoznatljiv i bilo je vidljivo kako je ovisnost ostavila traga na njemu. Paul se trudi na društvenim mrežama obožavateljima prikazati u što boljem svijetlu i nakon što su objavljene fotografije na kojima izgleda neprepoznatljivo na društvenim je mrežama objasnio kako loše izgleda jer je imao gripu.

- Osjećam se blagoslovljeno i vratio sam se na posao. Upravo sam završio zadnje obaveze oko uloge za koju sam iskreno zahvalan jer sam imao priliku utjeloviti lik u kojeg polažem velike nade i koji će vas šokirati kada serija krene s emitiranjem. Također bih se htio zahvaliti svima koji su mi slali poruke podrške, iskreno to cijenim. Ne zaboravite i da nitko neće mariti za istinu kad je laž puno zanimljivija od stvarnosti. Vratio sam se i ne brinite se oko toga - poručio je Anderson svojim zabrinutim obožavateljima. 

VIDEO Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto oko Kate Middleton'

 

Komentara 10

Avatar zoster1
zoster1
18:18 21.03.2024.

Ajde sada Hrvati neku zakladu da mu pomognemo

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
10:16 22.03.2024.

Hajmo jednu humanitarnu da mu poboljšamo kupovnu moć bijelog

PE
Penkalar
10:54 22.03.2024.

Hit serija? A gdje to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije