Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivisti

Čelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić pomažu dvorani Lisinski

'a'
'Fotodesk /Vecernji list'
15.09.2011.
u 22:30

Njihov prvi veliki koncert bio je u Lisinskom i oni su se još onda odlučili da će i prva promocija albuma biti na istom mjestu

U vremenima hrvatske izborne groznice kad većina naših građana još možda ne zna za koga glasati, naše glazbene megazvijezde, slavni violončelistički duo Stjepan Hauser i Luka Šulić, odlučili su izaći na izbore s čvrstom odlukom da izaberu – Lisinski. Ne slušajte obećanja, nego glazbu, otisnuto je na majicama Lisinskog koje su odjenuli u studiju za kratka boravka u Zagrebu u predahu svjetske turneje.

– Meni je strašno drago što su se Stjepan i Luka odlučili priključiti akciji – rekao nam je direktor Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski Dražen Siriščević i nastavio: – Njihov prvi veliki koncert bio je u Lisinskom i oni su se još onda odlučili da će i prva promocija albuma biti na istom mjestu. Rekli su da ne žele sportske dvorane, a mi iz Lisinskog smo se složili, pa makar dvoranu morali rezervirati i deset dana zaredom da bismo zadovoljili sve obožavatelje.

U novim promotivnim majicama čelisti su snimali nove glazbene materijale i pripremali se za nastavak juriša na svjetske glazbene metropole. S nestrpljenjem očekujemo njihov povratak sredinom prosinca i subotu u Lisinskom u kojoj će spektakularnim koncertom Stjepan i Luka u punoj raskoši predstaviti svoje violončelističko umijeće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije