vruće fotografije

Celzijus pratitelji prozvali zbog lokacije na kojoj se rashladila: 'Nije li tamo zabranjeno kupanje?'

Foto: Facebook Leo Nicolier
1/23
30.07.2023.
u 13:20

Nives se skinula u minijaturni smeđi bikini i rashladila u rijeci Korani, a pritom je zavodljivo pozirala. No svojom objavom pokrenula je i raspravu u komentarima.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (41) na društvenim je mrežama otkrila kako trenutno uživa na odmoru u Lici odakle je podijelila i nekoliko seksi fotografija. Nives se skinula u minijaturni smeđi bikini i rashladila u rijeci Korani, a pritom je zavodljivo pozirala.

- Majka priroda - napisala je u opisu fotki kojima je raspametila pratitelje. "Najzgodnija žena Hrvatske", "Rasna ljepotica", "To je to, nema dalje", "Sve se vidi", neki su od brojnih komentara ispod fotografija koje su unutar jednog dana skupile i preko 17 tisuća lajkova.

No, bilo je i onih koji su istaknuli Nivesine nesavršenosti.

- Utješi me kad vidim koliko celulita imaš. Nisam jedina - napisala je jedna osoba, a Celzijus joj je odgovorila:

- Drago mi je. Tu smo da se tješimo, a uostalom celulit je samo dokaz da hedonistički uživamo u životu. 

Osim toga u komentarima se povela rasprava i o mjestu gdje se Nives okupala. Naime, Celzijus je u opisu istaknula da se nalazi u jednom kamping resortu koji inače često posjećuje. Zbog imena resorta, mnogi su došli do zaključka da je Nives u Nacionalnom parku Plitvička jezera gdje nije dozvoljeno kupanje posjetiteljima, a to su joj i poručili u komentarima.

- Je li nije to nacionalni park gdje je zabranjeno kupanje? Očito zakon ne vrijedi za sve jednako kao i u cijeloj Hrvatskoj - napisala je

jedna osoba, a Nives brzo odgovorila i ispravila nerazumijevanje.

-  U Korani je zabranjeno kupanje? - kratko je pitala, a pratitelji su ubrzo objasnili nedoumicu oko poklapanja naziva kampinga i nacionalnog parka. Naime, istaknuli su da se taj kamping ne nalazi u nacionalnom parku i da zato Nives nije ništa loše učinila.

VEZANI ČLANCI

Inače, Nives na društvenim mrežama često dijeli svoje atraktivne fotografije. Nedavno se tako javila iz Rovinja. Ovu objavu iskoristila je kako bi istaknula i haljinu koju je nosila te tako pokazala i kakve haljine voli kako joj ne bi bilo vruće. Nives je nosila dugu crnu haljinu s detaljima kojom je istaknula dekolte i svoje duge noge, a kombinaciji je dodala i jednostavnu crnu torbicu te bijele sandale. 

- A odjenem ponekad i neku haljinu preko ljeta - napisala je u opisu, a u komentarima su joj se javili pratitelji. "Predivna", "Prekrasna", "Wow", pisali su.

VIDEO Danijela Martinović raznježila Velu Luku uspomenom na Olivera: 'Ovu priču ne zna puno ljudi'

 

Ključne riječi

Komentara 6

OB
Oblacni
13:39 30.07.2023.

Ti pratitelji koje ona raspameti, bas i nisu pri nekoj pameti.

DU
Deleted user
13:33 30.07.2023.

..Kolibetina

XY
XYZ52
15:43 30.07.2023.

Skini te krpice za sebe, uistinu ne sluze nicemu, osim sta narusavaju ljepotu zenskog tijela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije