Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S OMILJENE LOKACIJE

Charles se oglasio nakon ročišta s Ellom Dvornik na sudu u Puli: Dođite i pridružite mi se

Foto: Instagram
1/11
24.04.2024.
u 16:06

Ella Dvornik prošlo je ljeto javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj i par je sada u procesu razvoda

Na Općinskom sudu u Puli jučer su se pojavili Ella Dvornik i Charles Pearce povodom novog ročišta u njihovoj brakorazvodnoj parnici. Došli su na sud u društvu svojih odvjetnika i s osmijehom na licu su otišli sa suda, a Charles je objavio danas fotografiju kako ispija kavu u Balama gdje su se on i Ella preselili dok su bili u braku.

- Bilo sunce ili kiša. Svaki dan, zadnje dvije godine, a nadam se i idućih godina, možete me pronaći ovdje na kavi nakon što cure odvedem u vrtić. Dođite i pridružite mi se, novinari su također dobrodošli - napisao je Charles uz fotografiju na kojoj je pokazao gdje svaki dan u Balama ispija kavu.  Dok su bili u braku Ella i Charles dugo su vremena tražili idealan dom za svoju obitelj u Istri i pronašli su ga u Balama, a kada su se preselili prije tri godine preselili iz Zagreba poduzetnik je objasnio iz kojih razloga su donijeli tu odluku i je li zadovoljan što živi u Balama. 

 

 

VEZANI ČLANCI

 

- Iako brzina promjena i efekti na različite proizvode i usluge, zajedno s poslovnom praksom imaju značajniju brzinu u Zagrebu, ne žalim ni za čim. Preseljenje iz Londona u Zagreb teško mi je palo. Posao je dobar, ali poslovna kultura je drugačija i iako sam upoznao mnogo sjajnih ljudi, osjećao sam da se ne uklapam. Dugo sam pokušavao, ali kada je Ella odlučila da se ni ona ne uklapa, 'zov Istre' je bio neizbježan. Tražili smo neko vrijeme, čak i godinama, ali 2020. sve se poklopilo - ispričao je prije dvije godine Charles u intervju koji je dao za Story.

Otkrio je tada i kako su njihove kćeri Balie i Lumi bile jedan od razloga zašto su se odlučili preseliti. Domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik prošlo je ljeto javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. U braku su dobili dvije kćeri Balie i Lumi. 

 

VIDEO Alka Vuica ekskluzivno otkrila ime jedine osobe s kojom ne priča: 'Čak je i izbjegavam pozdraviti!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije