Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica otvorila dušu

Marijana Mikulić: 'Neke dane jedva preživljavam'

Foto: Instagram
1/14
24.04.2024.
u 12:30

Ovaj put podijelila je neka svoja razmišljanja. Otkrila je da joj je važno da se ne uspoređuje ni sa kim, te da joj je važno znati da je dala sve od sebe.

Glumica Marijana Mikulić na svojem Instagram profilu često dijeli detalje iz svog privatnog života. Ovaj put podijelila je neka svoja razmišljanja. Otkrila je da joj je važno da se ne uspoređuje ni s kim te da joj je važno znati da je dala sve od sebe. 
"Neke dane jedva preživljavam. I samo čekam da dan prođe. Da dođe vrijeme spavanja. Neke Dane sam #wonderwoman, sve stižem. Ne dižem glas i strpljiva sam. Priznajem, ima perioda kad je više ovih prvih dana. Ali na kraju dana mi je važno znati da sam dala sve od sebe. Trudila sam se biti najbolja verzija sebe. Ne uspoređivati se ni s nikim. Osim sa samom sobom. Ja danas, ja jučer. Ja gdje sam bila prije deset godina. Koliko sam radila na sebi. Gdje sam stigla. Čvrsto grlim sve što imam. I vjerujem da ću sutra biti još bolja. Najbolja. I ti ćeš isto tako. Kao da postoji druga opcija", zaključila je. 

 

Domaća televizijska glumica Marijana Mikulić s obitelji se nedavno preselila u novu kuću koju je sa suprugom Josipom kupila prije više od jedne godine. Marijana je sa svojim brojnim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram podijelila i probleme s kojima se susretala tijekom adaptacije, a povremeno je znala pokazati i kako dijelovi njezine kuće izgledaju nakon adaptacije. Kako u novom domu ima krasnu kuhinju, Marijana je podijelila jedan recept koji često sprema za svoje dečke. Riječ je o kolačićima koji se rade od pirova i rižina brašna. 

"Radila sam ih dok mladunčad spava. I uspjela slikati punu teglu. Brzo su gotovi, a prefini", napisala je Mikulić i podijelila recept koji prenosimo u cijelosti. 
150 gr rižina brašna
150 gr pirova brašna
200 gr orašida
100 gr kokosova šećera
60-80 gr nasjeckane čokolade
50 gr maslaca
50 gr kokosova ulja
2 jaja

Na društvenoj mreži Instagram osim toga je podijelila ranije i nekoliko fotografije na kojima pozira u kući i otkrila kako je uredila dvije najvažnije prostorije – kuhinju i dnevni boravak. Na fotografijama se vidi kako je uređenje svijetlo te prodire puno svjetla, a prevladava bijela boja kao i toplo drvo.

"Nadam se da vam se sviđa rezultat. Ili barem zasad konačan. Jer još slijedi okačiti slike, napraviti ormare, regale… Ali, to dok opet budem spremna gledati majstore po kući, znači za par godina", napisala je uz niz fotografija.

VEZANI ČLANCI:

 

 

"Nisam od osoba koje se vole jaditi. Ovaj sadržaj ne služi tome. Nego da sličnima pokaže da nisu sami. Meni pomaže vidjeti takve stvari. Ljudi pišu da im znači isto kao i meni. Usponi i padovi dio su svačije svakodnevice. Samo su neke svakodnevice malo drukčije od drugih. Sadržaj vezan uz autizam. Za našu svakodnevicu. Rutine, terapije, igračke, sadržaje. Objavljivat ću prema svom nekom osjećaju, ali i vašem interesu za isti. Hvala vam da ste tu. Na ovaj ili onaj način", napisala je glumica uz objavu u čijem je nastavku objavila s kakvim se problemom tog dana susrela sa sinom Jakovom, kako je reagirala, kako su joj prišli prolaznici i uz sve to nosila se s jakom migrenom. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

"Migrena, dan drugi, sad su učestale i traju po tri dana. Vani sunce. Valjalo bi u šetnju. Prvo razgovor sa srednjoškolcem. Gomilanje gradiva i ignoriranjem lektire nećeš ništa postići. (Što mislim generalno o našem školskom sustavu, sad nećemo načimati). Mozak mi pulsira dok me gleda ispod oko i samo čeka da završim. Idem s malim u nabavu, imam osjećaj da mi sunce kroz oči kopa pulsirajući mozak. U prolazu Jakov ničim izazvan gurne curicu koja prolazi u suprotnom smjeru. – Jakove ne smijemo gurati, to boli, treba reći curici oprosti. – Oprosti – dobacuje i nastavlja dalje. Ja se ispričavam ljudima. Natovarena ko kenja nosim stvari, jer eto htjela sam šetati umjesto ići autom", napisala je u objavi na Instagramu Marijana te u nastavku dočarala situaciju koja se odvijala na ulici dok je pokušavala Jakovu objasniti kako je vani toplo te da bi bilo dobro da skine toplu majicu jer će se preznojiti.

"Odjednom je jako toplo. Hoću Jakovu skinuti duks – kreće dernjava. Stišćem ga i molim da se ne dere jer će se preznojiti. Dosta mi je kašlja, inhalatora, sirupa, svega. On se dere još jače. Kapituliram. Klečim nasred puta. On skakuće dalje. Sav je mokar.  Pokušam opet nakon par minuta. Jakove, vruće je, daj skini duks. Pogleda me, bez da trepne sam skida jaknu, pa duks. Oblačim mu natrag jaknu, nastavlja skakutati kao da ništa nije bilo. Na povratku doma kaže: – ja želim tebezije doma (ja želim televiziju doma). Ma briga me, hajde doma gledati televiziju."

VIDEO Tajči zapjevala 'Hajde da ludujemo' na zabavi

Komentara 2

ZZ
Zo-ZG
15:28 24.04.2024.

Evo nje opet, važan je faktor u hrvatskom društvu! Gdje ono glumi, znali li se što?

MA
marinerocro
14:46 24.04.2024.

Težak križ na slabim leđima, a otežavajuće joj je što nije dio levog habitusa koji je ugrabio sve povlastice, pozicije u filmu, kulturi, medijima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije