novi hollywoodski par

Charlize i Penn poljupcima na gala večeri potvrdli vezu

penn
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
12.01.2014.
u 16:38

Glasine o njihovoj vezi započele su nakon što je Charlize novogodišnje praznike provela u Pennovoj vili na Havajima

Sean Penn i Charlize Theron poljupcima i zagrljajima koje su izmjenjivali na humanitarnoj večeri za pomoć Haitiju 'Penn's Help Haiti Home Gala' potvrdili su glasine da su novi holivudski par.

Charlize (38) i Sean (53) nisu pozirali zajedno na crvenom tepihu subotnje gala večeri, no očevici kažu kako je zvijezda "Prometeja" zagrlila Penna kad je sjeo pokraj nje, a on je nježno poljubio u vrat te su se zatim poljubili.

Glasine o njihovoj vezi započele su nakon što je Charlize novogodišnje praznike provela u Pennovoj vili na Havajima.

- Provode noći zajedno i sve ide vrlo brzo. Čini se da postaje ozbiljno i da se ne mogu zasititi jedan drugog - rekao je neimenovani izvor.

>>Charlize Theron i Sean Penn u tajnoj ljubavnoj vezi?

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:20 12.01.2014.

na ovoj slici izgledaju ko ljepotica i zvijer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije