slobodna

Christina Aguilera ne voli nositi donje rublje jer je sputava

christina
Pixsell
19.10.2012.
u 11:10

Pjevačica je najsretnija gola, ne brine je starenje i svoje tijelo prihvatila je takvim kakvo je pa ne želi na dijetu

Odvažna pjevačica Christina Aguilera (31), koju u posljednje vrijeme vuku po medijima jer se udebljala, ne mari za ništa. Tvrdi da uživa u procesu starenja i ne boji se promjena na svojem izgledu, a otkrila je o sebi još jednu zanimljivu činjenicu.

– Ne volim nositi donje rublje jer me ono sputava. Volim se osjećati što slobodnije i najsretnija sam naga – ispričala je Christina.

– Uvijek sam bila svoja i ljudi me ili vole ili mrze. Prihvatila sam sebe i svoje tijelo sa svim svojim manama, a trudnoća mi je pomogla da shvatim koliko je žensko tijelo čudesno i što sve može podnijeti. Od kada sam rodila sina, ne pada mi na pamet tijelo zamarati dijetama – govori pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije