Nikad ljepša

Christina Aguilera u seksi snimanju pokazala obline

christina aguilera (1)
Foto: Maxim
1/3
04.09.2013.
u 22:45

Christina Aguilera odlučila je ponovno pohvaliti se svojom novom linijom, a ovaj put to je učinila na pravi način, poziravši za magazin Maxim.

Christina Aguilera odlučila je ponovno pohvaliti se svojom novom linijom, a ovaj put to je učinila na pravi način, poziravši za magazin Maxim. 32-godišnja pjevačica skinula je dosta kilograma napornim treningom, a sada koristi svaku priliku da pokaže koliko se stesala.

Mora se priznati da joj se trud isplatio, Christina izgleda spektakularno. Na naslovnici je pozirala u grudnjaku i muškoj košulji, a u ostatku editorijala odjenula je i tamnocrveni negliže. O svom seksi imidžu izjavila je kako smatra da se za njega ne treba truditi.

- Ja sam tako prizemna, osjećam se dobro u majici i dječačkom donjem rublju. Najgore što možete napraviti jest truditi se da budete seksi. Seksipil nije nešto za što se trebate truditi, izjavila je Aguilera. Pjevačica je posljednjih godina nailazila na brojne kritike na račun svoje kilaže, no sada je zaista pokazala zlobnicima.

>>Seksi Christina pokazala svoju isklesanu liniju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije