veselo trojstvo

Christina Aguilera živjela je s bivšim suprugom i dečkom

'Christina Aguilera attends the \'Burlesque\'\' Premiere at the Empire Cinema on December 13, 2010 in London. Photo: Press Association/Pixsell'
'ChicagoPress Association/Pixsell'
06.01.2011.
u 18:37

Veselo trojstvo kojemu je nazočio i njezin trogodišnji sinčić Max tjednima je živjelo zajedno.

Prije nego što je iz kuće iselila bivšeg supruga Jordana Bratmana, nestašna pjevačica Christina Aguilera u dom je unijela stvari novog dečka – Matta Rutlera.

Veselo trojstvo kojemu je nazočio i njezin trogodišnji sinčić Max tjednima je živjelo zajedno, a Jordan je otišao tek ovaj utorak.

– Hvala Bogu da Jordan napokon odlazi! Christina mu je dopustila da zbog dobrobiti djeteta u kući ostane još neko vrijeme, no on je bio inatljiv i uopće nije htio otići – kazao je izvor blizak pjevačici.

Nakon što je u listopadu podnijela zahtjev za razvod, Christina je živjela po hotelima u Los Angelesu, a njezin suprug ostao je u njihovoj kući. Bez doma je neko vrijeme bio i njihov sin Max koji je s mamom spavao po hotelima. Nedugo nakon što se vratila doma, pjevačica je pozvala svog novog dečka da dođe živjeti s njom.

Aguilera i Rutler sprijateljili su se tijekom snimanja filma "Burlesque" no vezu su započeli tek kada je novopečena glumica, kako je sama istaknula, podnijela zahtjev za razvod.

- Ne želim ulijetati u ništa. Želim ići polako i biti sretna - rekla je Christina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije