Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u podcastu

Cigla progovorio o prvom braku i bivšoj supruzi: "Ja nisam imao hrabrosti, ona jest"

Foto: RTL
1/8
12.11.2021.
u 11:35

– Ja ne vjerujem da je ona mene ostavila zato što me ne voli, možda nije htjela da naše dijete to sluša, te neke svađe. Žrtvovala se, otišla je u podstanarski stan, teško joj je bilo, ali skupila je snage da ode – rekao je.

Sudionik showa ''Brak na prvu'' Tomislav Ciglenečki Cigla u podcastu ''Roksini anđeli'' ispričao je sve o svom braku s Kristinom, o pritisku javnosti nakon sudjelovanja u showu te o privatnom životu. "Ne mogu reći da se previše ponosim nekim stvarima koje sam izjavljivao o Kristini", rekao je na samom početku razgovora te dodao da ga ne diraju komentari s društvenih mreža. "Od dvjestotinjak komentara po objavi, više od 50 posto je lažnih profila, tu ima dosta starijih žena koje su, eto, gledajući to možda se poistovjetile sa svojom životnom situacijom, u tome su vidjele mene pa su napisale nekakav loš komentar. Meni je to fakat O. K., ja sam isto gledao prvu sezonu ''Braka na prvu'', i ja sam komentirao. Sad sam bio u situaciji s druge strane", ispričao je Cigla. "Ono što sam ja izjavio u ljutnji prema Kristini isto su tako ti ljudi u ljutnji komentirali. Ne mogu se naljutiti na ljude, naljutili su se na viđeno i reagirali", zaključio je. Istaknuo je da mu je žao zbog svega lošeg što se dogodilo između njega i Kristine. 

Cigla sedam godina nije bio u vezama, a prije je bio u braku koji je trajao deset godina. "U deset godina, ne mogu reći, nama je devet bilo savršeno. Ali evo, godinu dana kad podijeliš na to malo, bilo je loših trenutaka. Ali eto, poklopila se neka situacija tako da je svatko otišao svojim putem", kazao je. "Ali, recimo, ja nisam imao hrabrosti, moja žena jest. Ona je bila ta koja je... Ja ne vjerujem da je ona mene ostavila zato što me ne voli, možda nije htjela da naše dijete to sluša, te neke svađe. Žrtvovala se, otišla je u podstanarski stan, teško joj je bilo, ali skupila je snage da ode, ne znam... Nitko nije drugi bio u pitanju nego, eto, nije htjela da dijete to sluša", ispričao je iskreno. Dodao je da je danas jako cijeni i poštuje te da su u savršenim odnosima. "Ja imam prijateljicu, a ona najboljeg prijatelja", objasnio je njihov odnos.

Podsjetimo, Cigla je u drugoj sezoni popularnog showa ''Brak na prvu'' bio u braku s Kristinom. Nakon što su se upoznali te na vjenčanju kliknuli, s vremenom se njihov odnos pogoršao. Oni su prvi par koji je napustio eksperiment u ovoj sezoni. Nakon nesuglasica i problema, Kristina je odlučila otići, a Tomislav je još želio ostati zbog druženja.

VIDEO Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

Komentara 2

KA
Kana
16:39 13.11.2021.

Jadnik koji ima toliko visoko mišljenje o sebi, da je izgubija svaki smisao za realnost. On je jedino važan sam sebi, a svaku rečenicu ,koju izgovori , pokazuje koliko ispada glup j koliko se potkopava. Zaśto nije ženi sa svojimvojim djetetom ostavio stan, nego je pobjegla od idiota sebičnog u podstanare. Čovjek ,kojeg je bilo dovoljno čuti na tv- u i zaključit da je dno dna..fuj.

GU
Gumbar136
15:25 12.11.2021.

gdo je taj CIGLA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije