Besplatni koncert

Cindy Lauper pjesmom umanjila ljutnju zbog kašnjenja aviona

cindy lauper
07.03.2011.
u 18:20

Dosadno vrijeme putnicima u Buenos Airesu nekadašnja megazvijezda skratila je pjevajući svoje najveće hitove, među ostalima i "Girls Just Want To Have Fun".

Unatoč tome što joj je 57 godina, Cindy Lauper dokazala je kako još ima duha u njoj. Nedavno su zrakoplovi iz Buenos Airesa kasnili, a poznata pjevačica, koja je bila među putnicima, uhvatila se mikrofona i smirila uzburkane strasti.

Dosadno vrijeme zbog kašnjenje zrakoplova putnicima u Buenos Airesu skratila je pjevajući svoje najveće hitove, među ostalima i "Girls Jus Want To Have Fun". Nakon prvobitnog šoka, veselju putnika i djelatnika zračne luke nije bilo kraja, jer Cindy im je darovala besplatan koncert.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije