Skandal

Clooneyeva djevojka bila je prostitutka talijanskim tajkunima

george clooney
AFP
29.07.2010.
u 08:50

Elisabetta Canalis prema pisanju talijanskih medija upletena je u skandal vezan za drogu i prostituciju koja se odvijala u jednom noćnom klubu u Milanu.

Talijanski Corriera della Sera u četvrtak je objavio šokantnu vijest da je djevojka Georga Clooneya Elisabetta Canalis upletena u skandal vezan za prostituciju i drogu. Prema pisanju toga lista, dvije godine policija istražuje klub “The Club” u Milanu jer sumnja da bogata klijentela tamo zalazi radi dobre seksualne zabave začinjene kokainom.

Svjedočenje kolegice

U svom svjedočenju istražitelju Franku Di Malou, Francuskinja Karima Menad ispričala je kako je ona bila jedna od prostitutki koje su radile u milanskom klubu, a u toj družini bila je i lijepa Elisabetta. Na temelju Karimina svjedočenja, policija je zatvorila noćni klub i privela pet ljudi. Djevojke su imale zadatak zabavljati poznate tajkune, sportaše, pjevače, natjerati ih da potroše što više novca na drogu i alkohol i nakon toga ih odvući u krevet. Najstarijim zanatom 31-godišnja Talijanka Elisabett bavila se sve dok nije upoznala poznatog hollywoodskog neženju.

Narušena ljubavna idila

Svojim zgodnim pandžicama Clooneya je ščepala u srpnju prošle godine i odlučila ga zadržati pod svaku cijenu. Početkom prosinca prošle godine upoznala je i Georgeovu mamu Ninu, a to je uspjelo rijetkim curama koje je zgodni glumac ljubio. Četiri mjeseca poslije ljubavnu idilu narušili su Elisabettini česti izlasci pa je 49-godišnji glumac zaprijetio da će je ostaviti. Poruku je shvatila ozbiljno i smirila svoju divlju narav. Djevojka koja je gola krasila brojne naslovnice pripitomila se te je prošlog mjeseca odjeknula vijest kako će je Clooney ipak odvesti do oltara. No hoće li to biti izvedivo nakon otkrivanja njezine prošlosti?

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Jana
Jana
11:23 29.07.2010.

ic/vim piic/vlm šeš naveće gluposti. Zašto se sakrivaš pod inicijalima? Svaki dan pročitem talijanske novine ali kaži mi gdje piše da se je Canalis bavila prostitucijom? Na njezinom mjestu ja bih te tužila.

PO
pospana
16:09 29.07.2010.

potpisujem ono sto maddalena7 pise, i ja svakodnevno citam talijanske novine . Jedna je prostitutka rekla da je bila prisutna dok je Canalis konzumirala drogu (za dokazati), nije bilo rijeci o ovome sto pise u naslovu za Canalis- pa se pitam da li je problem neznanje jezika, ili se radi o namjernom iskrivljavanju cinjenica u potrazi za jeftinim skandalizmom - u oba slucaja zalosno.

Avatar Rubirosa
Rubirosa
10:25 29.07.2010.

Dragi ic/vlm kakve ima veze sto je dama radila u svom zivotu? Ko je bez greha neka baci prvi kamen.......Znas kad razmisljam o \"ovozemaljskom\" zivotu dodjem do zakljucka onaj koji ne je*e taj bude je*an.....................^o)... ,neko/a placa dok neki/a budee placen....isto zar ne?!. ........(H)...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije