Kao dečko sam lijen

Conchita: Već sam u vrtiću počeo nositi maminu odjeću!

Conchita Wrust
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
14.05.2014.
u 12:38

Conchita, odnosno Thomas Neuwirth, izjavio je kako nije mogao živjeti u laži...

Conchita, odnosno Thomas Neuwirth, izjavio je kako nije mogao živjeti u laži. – Uoči 18. rođendana roditeljima sam rekao da volim dečke. Preživio sam sve osude jer imam čelične živce i tvrdu kožu, izjavila je Conchita. Austrijanac koji nastupa u ženskoj odjeći i s gustom bradom, izjavio je da nikad ne bi uspio bez potpore svojih roditelja. Njegova majka Helga ispričala je kako su je vrijeđali zbog seksualne orijentacije njenog sina. Sve je, kaže, podnosila da bi on bio sretan.

Conchita je priznala kako je prije tri godine izgledala kao dečko iz susjedstva. Imao je dječačku frizuru i pjevao u bendu. Kosu i bradu pustio je krajem 2011. godine. – Kad se odjenem kao djevojka, stalno se lickam, idem u ženski toalet i posuđujem sjajila za usne od drugih cura. Kao dečko sam lijen i nemaran poput većine frajera, ispričao je Thomas. Već se kao djevojčica počeo oblačiti u majčinu odjeću i glumiti da je curica.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Kraljica Austrije Conchita Wurst: Želim usrećiti cijeli svijet

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
13:02 14.05.2014.

mislim da ima previše prašine oko ove osobe i da su mnogi koji pišu o toj osobi već trebali naučiti koja je razlika između žene i muškarca.kad bi on ušao u ženski toalet u kojem je moja supruga,učinio bih ga ženom za sva vremena.

MA
matador007
13:48 14.05.2014.

Nama nije problem što je on to što je.Njegov izbor.Ali glumi.Budi gay,ali ne moraš zato biti nakaza.Ili moraš ako hoćeš postati slavan,a on je očito dobro proučio kako to postati i sa čime.Mogao je biti samo gay a ne cirkuska nakaza!!!

Avatar commentator
commentator
14:27 14.05.2014.

U prošlosti roditelji su vodili djecu u cirkus da vide "bradatu ženu," ovdje imamo "bradatu ženu" a i eurosong se pretvorio u ništa drugo nego seoski cirkus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije