Manekenke mu zavide

Cristiano Ronaldo radi tri tisuće trbušnjaka dnevno!

cristiano ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
16.06.2014.
u 22:05

Također u javnost su procurile informacije o Ronaldovoj prehrani i načinu treninga koji su najzaslužniji za ovakav izgled...

Isklesano tijelo Cristiana Ronalda, kojeg Portugalac ponosno pokazuje, gotovo svaki put kad postigne zgoditak, nije nikakva novost, no sada su objavljeni i rezultati mjerenja indeksa tjelesne mase, količine masnoća u tijelu i brojnih drugih podataka s liječničkog pregleda najboljeg svjetskog nogometaša koji su pokazali kako Cristiano Ronaldo ima manji postotak tjelesnih masnoća od supermodela sa svjetskih modnih pista! Također u javnost su procurile informacije o Ronaldovoj prehrani i načinu treninga koji su najzaslužniji za ovakav izgled.

Britanski mediji tako su izračunali da Cristiano tijekom treninga s utezima podigne težinu jednaku šesnaest automobila Toyota Prius, osim toga dnevno napravi tri tisuće trbušnjaka, najčešće dok gleda televiziju. Što se prehrane tiče, Ronaldo ima pojačani unos proteina, ali i ugljikohidrata, a uz naporne treninge, obvezno spava najmanje osam sati dnevno.

Rezultat toga je gotovo nevjerojatna eksplozivnost i brzina trčanja, mišićna snaga i obujam koji u bedrima doseže 62 centimetra, kao i visina skoka koju postiže. Ronaldo naime ima skok od gotovo 83 centimetara, što je više od prosječnog NBA igrača!

>>Cristiano Ronaldo potpuno gol pozirao s Irinom

Ključne riječi

Komentara 18

SP
SpecialOne
10:16 17.06.2014.

jedini bed kaj ronaldo ne radi tri tisuće trbušnjaka dnevno, neg su to novinari izmislili, a u večernjaku sam prepisali kao i uvijek :D

KA
karambita
08:03 17.06.2014.

a sta li tek jede Roben kad je onako brz. Da Ronaldo dnevno pravi 3000 trbusnjaka, u tu bajku ne vjerujem, i to jos pored TV....ma dajte novinari, uozbiljite se malo

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
12:20 17.06.2014.

Zato u glavi lješnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije