dobra duša

D. Beckham pomogao neznancu na cesti kojem se pokvario auto

'England 2018 Vice President David Beckham arrives at the at the Zurich Exhibition Centre to present the English bid to host the 2018 World Cup. Photo: Press Association/Pixsell'
'Anthony DevlinPress Association/Pixsell'
10.02.2011.
u 11:05

Nitko mi nije htio stati iako sam na stražnjem sjedalu imao dvoje djece koja su trebala stići u školu. Zaustavio se samo David Beckham u svom Audiju i pomogao mi izgurati pokvaren auto s glavne ceste, kazao je Paul Long na radiju.

Veliki obožavatelj Davida Beckhama imao je sreću da mu upravo poznati nogometaš priskoči u pomoć kad mu je ona bila najpotrebnija. Naime, Paul Long prepričao je na britanskom radiju zanimljivu zgodu s Beckhamom nazvavši ga dobrom dušom. Longu se jučer ujutro, kad je vozio djecu u školu, na glavnoj cesti pokvario auto.

– Nitko nije htio stati i pomoći mi izgurati auto u stranu. Deset minuta auti su jurili sve dok se nije zaustavio netko, imao je kapuljaču na glavi. Prepoznao sam Davida Beckhama i ugodno se iznenadio. I prije sam ga volio, ali nakon ovog sam njegov najveći obožavatelj – kaže Long kojem je David pomogao izgurati auto i pozvati pomoć na cesti.

– Nikad ne bih očekivao da će se baš on zaustaviti i pomoći potpunom neznancu. Baš me oduševio – zaključio je Britanac.

Nogometašev glasnogovornik  potvrdio je priču.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jankoprekobrda
12:19 10.02.2011.

Koja senzacija zamislite koji humani akt, dajte novinari napisite a kau je stolicu poslije toga ima David

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije