Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno, mladenci

Dadilja Fran udala se za čovjeka koji je osmislio e-mail

fran drescher
Foto: Twitter
1/3
08.09.2014.
u 13:52

Godinama je bila udana za Petera Marca Jacobsona, scenarista i producenta serije koja ju je proslavila. Rastali su se nakon 21 godine braka jer on više voli – muškarce

Udala se Fran Drescher koja nam je ostala u sjećanju kao "dadilja" iz istoimene serije koju smo (opet iznova) gledali kako zavodi glazbenog producenta dok se brine za njegovu djecu.

Njezin je odabranik Shiva Ayyadurai, a održali su malu ceremoniju u svom domu.

Ayyadurai je još 1982. kao tinejdžer izvojevao autorska prava na e-mail (electronic interoffice message system) i jedan je od idejnih začetnika elektroničke pošte bez koje danas ne možemo zamisliti posao (i život?). 

Za Drescher je ovo drugi brak.

Godinama je bila udana za Petera Marca Jacobsona, scenarista i producenta serije koja ju je proslavila. Rastali su se nakon 21 godine braka jer on više voli – muškarce.

>>Uskim minicama i nazalnim glasom obilježila '90-e, a sada je neprepoznatljiva

>>"Dadilja" Fran Drescher tvrdi da su je oteli izvanzemaljci

Komentara 3

LI
liliZG
13:50 10.09.2014.

Sad mi je jasno od kud idea za seriju "Sretno rastavljeni"

KO
korisnicc
15:47 08.09.2014.

Sretno!

Avatar gutenabend
gutenabend
12:36 10.09.2014.

Ayyadurai nije "osmislio" niti je "idejni začetnik" e-maila. To je bio Raymond Samuel Tomlinson koji je 1971. implementirao email sistem na ARPANET-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije