Nova životna etapa

Daniel Delale otišao s Nove TV

Daniel Delale
07.06.2013.
u 16:31

– Nakon prekrasnih i za moj profesionalni put ključnih 11 godina, vrijeme je za novu etapu u mom životu – rekao je Delale.

Daniel Delale nakon 11 godina karijere na Novoj TV, odlazi dalje.

– Nakon prekrasnih i za moj profesionalni put ključnih 11 godina, vrijeme je za novu etapu u mom životu. Nova TV je televizija na kojoj sam profesionalno odrastao i izgradio se i uvijek ću pamtiti sve kolege i projekte na kojima sam radio. Neizmjerno sam zahvalan na svemu što sam imao prilike raditi, na svemu što sam dobio i dao u ovih 11 godina , rekao je dugogodišnji novinar, urednik i producent na Novoj TV Daniel Delale.

Gledatelji će ga najviše pamtiti po emisiji Red Carpet, koju je vodio i uređivao. Kolege će ga pak pamtiti po profesionalnosti i kreativnosti, kao i ugodnoj atmosferi koju je stvarao.

>>Zbogom, Red Carpet: Nakon deset i pol godina gasi se TV tabloid

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije