BIO JE MILJENIK PUBLIKE

Danijel iz Zadra 2006. pobjedom u Big Brotheru je osvojio vrtoglavi iznos, evo kako izgleda sada

Danijel Rimanić
Foto: RTL
1/3
26.10.2024.
u 20:00

Nakon showa posvetio se završetku fakulteta, kupio stan, oženio se i dobio dijete, a postao je i majstor roštilja

Reality show Big Brother s emitiranjem u Hrvatskoj je počeo 2004. godine i brzo je privukao interes publike, a mnogi su htjeli sudjelovati u ovom showu zbog primamljive novčane nagrade za pobjednika. U prve dvije sezone nagrada je bila milijun kuna, a onda je u trećoj sezoni nagrada povećana na milijun i petsto tisuća kuna, ali Big Brother je najavio kako će iznos umanjiti ako se natjecatelji ne budu pridržavali pravila.

U ovoj trećoj sezoni pobjednik je bio Zadranin Danijel Rimanić (41) koji je iz showa izašao kao  s osvojenih 1,3 milijuna kuna. Nakon showa posvetio se završetku fakulteta, kupio stan, oženio se i dobio dijete, a postao je i majstor roštilja pa je tako prije dvije godine sa svojom ekipom daleko dogurao u natjecanju u roštiljanju. Nakon dugo vremena Danijela smo vidjeli prošle godine u HRT-ovom kvizu Potjera. 

VEZANI ČLANCI:

- U slobodno vrijeme volim igrati kvizove. Drago mi je da sam tu, veselio sam se ovome jako dugo. Što bude bit će, kazao je Danijel kojeg dugo nismo vidjeli. Ipak, nije mu pošlo za rukom. Lovac Mladen Vukorepa ga je tijekom igre uspješno uhvatio te se morao oprostiti od dva preostala suigrača. Nakon njegovog nastupa gledatelji su komentirali kako se Danijel dosta promijenio. Sada ima kraću kosu i pustio je bradu. 

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina 

Danijel Rimanić
1/43

U trećoj sezoni 'Big Brothera' te 2006. godine Danijel iz Zadra kući je odnio nagradu od 1,25 milijuna kuna.  -  Hvala svima koji su glasali za mene, pozdrav državi, pozdrav vanjskom svijetu... Ovo je nešto najlipše! - kazao je tada presretni Danijel. Nakon pobjede vratio se svakodnevnom životu, dio osvojenog novca dao je svom šefu koji mu je pomogao prilikom prijava na audicije, ostatkom je kupio stan, oženio se i postao otac. - Ovim putem pozdravljam i svoju kćer. Ima 13 godina - rekao je Danijel u 'Potjeri', koji ovaj put nije uspio proći ploču, no dvojica natjecatelja uspjeli su pobijediti lovca Mladena. 

GALERIJA Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije